LİCA LİSTEDE YOK!

Gaziantep Futbol Kulübü’nün gündeminde olduğu yazılıp çizilen Lica’nın yönetimin gündeminde olmadığı öğrenildi. Kırmızı-Siyahlılar şu anda şartlı olarak transfer defterini kapatırken Lica isminin gündeme gelmediği öğrenildi. Bu futbolcuyu menejerlerin Denizlispor ve Erzurumspor’a önerdikleri gelen bilgiler arasında.

Süper Lig'in 21 takımı da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ederken, bu transfer döneminde Lica ismi dikkat çekmeye başladı. Belenenses'te forma giyen Portekizli oyuncu için Denizlispor ve BB Erzurumspor’un devrede olduğu öğrenildi.
Süper Lig'in 21 takımı da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ederken, bu transfer döneminde Nelso Lica ismi dikkat çekmeye başladı. Belenenses'te forma giyen Portekizli kanat oyuncusu için Denizlispor ve BB Erzurumspor Kulübü'nün devrede olduğu öğrenildi. 2 takımın da 31 yaşındaki futbolcu için Portekiz ekibiyle temasa geçtiği belirtildi. Hücumun her bölgesinde görev yapabilen tecrübeli oyuncu geçen sezon çıktığı 36 maçta 3 gol, 8 asistle oynadı.
Transfer defterini şimdilik kapatan Gaziantep FK yönetiminin gündeminde olmayan Lica’nın ise düşünülmediği açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri