Nişan alarak arkadaşını ACIMADAN ÖLDÜRDÜ

Nizip’teki Rezidans cinayetinin perde arkası

Gaziantep’in Nizip ilçesinde 26 Eylül 2019 tarihinde Beğendik lakaplı Mehmet Ünal, hurdacılık işi yapan en yakın arkadaşı Ertuğrul Özdemir’i kasten adam öldürmek suçundan Nizip Ağır Ceza Mahkemesinde Çarşamba günü (Yarın) yargılanmasının devam edeceği belirtilirken, ölen Ertuğrul Özdemir’in yakınları, “Mehmet Ünal
bizim oğlumuzun yakın arkadaşı. Daha önce aralarında bir olay olmuş. Ünal, kız arkadaşıyla birlikte Ertuğrul’u rezidansa davet etmiş. Rezidansta elinde bulunan silahla nişan alarak çocuğumuzu öldürmüştür. Biz adalete güveniyoruz.” dediler.
OLAY NEDİR?
26 Eylül 2019 tarihinde Nizip’in Eyüp Sultan Mahallesi Osman Gazi Sokak No:29-30 sayılı rezidansta hurdacılık yapan Ertuğrul Özdemir ile en yakın arkadaşı Mehmet Ünal ile ve Şahin Tarık Polat’la odada bir arayala gelerek oturdular. Arkadaşlar aralarında bilinmeyen bir nedenden dolayı bir tartışma çıkması sonucu arkadaşlardan Mehmet Ünlü arkadaşı Ertuğrul Özdemir’e tabanca ile nişan olarak öldürdüğü ve 7 aydan bu yana da tutukluluğunun devam ettiği ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri