GAZİANTEP FK REKOR KIRIYOR

Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon çıktığı Süper Lig’de başarılı bir dönem geçiriyor. Kendi sahasında uzun süredir mağlup olmayan Gaziantep FK, bu sezon oynadığı 8 maçın 4’ünü kendi sahasında oynayarak 2 galibiyet 2 beraberlik aldı.

NAMAĞLUP YOLA DEVAM
Gaziantep Futbol Kulübü sezon başından buyana mağlup olmuyor. Lige 3-1’lik Galatasaray yenilgisiyle başlayan Kırmızı-Siyahlı takım, o maçtan bu haftaya kadar mağlup olmadı. Galatasaray yenilgisi sonrasında 7 maça çıkan Kırmızı-Siyahlılar, 2 galibiyet 5 beraberlikle namağlup yola devam ettiler. Son olarak Beşiktaş’ı yenen Gaziantep ekibi, önemli bir çıkış yakaladı.

KENDİ SAHASINDA REKOR KIRDI
Ocak ayından buyana kendi sahasında oynadığı maçlarda başarılı sonuçlar alan Gaziantep Futbol Kulübü, özellikle pandemi sonrasında mağlup olmadı. Kendi sahasında kaybetmeyen Kırmızı-Siyahlılar, Kalyon Stadyumu’nda oynadığı maçlarda rekor kırmaya devam ediyor.

SUMUDİCA’NIN TAKTİĞİ TUTUYOR
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica’nın savunma taktiği tutuyor. Beşiktaş maçında olduğu gibi “önce durdur, sonra vur” mantığıyla yoluna devam eden Gaziantep Futbol Kulübü, böylece kazanmaya devam ediyor.

İŞTE BU SEZONUN SONUÇLARI
Şu ana kadar ligde 8 maça çıkan Gaziantep Futbol Kulübü, 1 mağlubiyet, 2 galibiyet alırken 5 maçtan ise beraberlikle ayrıldı.
Galatasaray - Gaziantep FK 3-1
Gaziantep FK - Karagümrük 2-2
Göztepe - Gaziantep FK 2-2
Gaziantep FK - Trabzonspor 1-1
Antalyaspor - Gaziantep FK 1-1
Gaziantep FK - Konyaspor 1-0
Gençlerbirliği - Gaziantep FK 1-1
Gaziantep FK - Beşiktaş 3-1

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri