Başkan Fatma Şahin'e 40 bin dua

Başkan Fatma Şahin'e 40 bin dua

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan aşevlerinde dağıtılan sıcak yemekler sayesinde binlerce kişinin sofrasına sıcak bir yemek girmesi, Başkan Fatma Şahin'e dua olarak geri dönüyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Bekirbey Aşevi'nde haftanın 3 günü çıkan yemek, vatandaşları mutlu ediyor.

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri dağıtılan ve özellikle ihtiyaç sahipleri ve yaşlıların ilgi gösterdiği aşevleri, binlerce kişinin sofrasına sıcak bir yemek girmesini sağlıyor. Bekirbey Aşevi'nde dağıtılan yemekleri almak için yoğun bir kalabalık oluşturan vatandaşlar, "Başkanımız Fatma Şahin sayesinde sofralarımıza, haftanın 3 günü güzel ve sıcak yemek giriyor. Allah kendisinden razı olsun" derken, mahalle esnafı ise; haftanın 3 günü dağıtılan yemeklere büyük ilgi olduğunu, özellikle yaşlıların ve kadınların çoğunlukta olduğunu belirterek, "yaşlı olupta yemek yapamayanlar için yada bu ekonomik krizde, işsizlik sıkıntısıyla evlerinde çocuklarına güzel bir yemek götürebilmesi adına güzel bir hizmet, dağıtılan yemeklerde malzeme açısından bizim evde yapılanlardan bile iyi diyebiliriz" dediler.

40 BİN KİŞİYE SICAK YEMEK
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Bekirbey Aşevi ve Hacıbaba Aşevlerinde, günlük 3000 kişiye yemek dağıtıldığını belirten yetkililer, "Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri yemek dağıtımı yapıyoruz. Sulu yemek, pilav ve ekmek şeklinde, aylık ortalama iki aşevimizden 40 bin kişiye yemek dağıtıyoruz" diye konuştular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri