Futbol A.Ş

Futbol A.Ş

Balık vermek mi ?
Balık tutmak mı ?
Gaziantep şehri, futbolu, taraftarı, sanayisi, gastronomisi, turizmi, siyaseti, belediyesi kısaca herkes süper lige çıkmanın mutluluğunu yaşıyor.
Ama bir taraftan da aklına Gaziantepspor, Mersin İdmanyurdu, Diyarbakır, Sakarya, Elazığ, Erzurum, Malatya gelmiyor değil'¦!
Yani yine küme düşersek'¦!
Yine borçlanır, bu kulübünde kapısına kilit vurursak..!
Adil Konukoğlu hadi bana eyvallah deyip giderse'¦!
Tabii bunun yanında herkes transfer haberi, dedikodusu, Gaziantep havaalanına tarifeli veya Adil beyin özel uçağı ile inecek yıldız isimlerin resimlerini görmek istiyor.
Tabii bende bayram süreci içerisinde, şampiyonluk kadar kulübün geleceği, sağlam adımlarla yaşatılması ve tekrar bir kişinin ve onun etrafındaki köylüsü, yalakası ve delege sistemi ile kulübün fıstık gibi soyulmaması için neler olması gerektiği konusunda kafa yordum.
Daha sonra başkandan, yöneticilere, kulüp idari yapısındaki kilit adamlarla görüştüm ve Pazartesi günü yapılacak olan özellikle A. Ş kongresi ile ilgili çalışmalar ve araştırmalar yaptım.
1. Liverpool ; Bu yılın şampiyonlar ligi şampiyonu Liverpool takımının sahibi Fenway Sports Grup Amerikalı.
2. İngiltere Premier lig şampiyonu Mancester City'nin sahibi City Football Group Abu Dabili bir şirket.
3. Paris Saint Germain sahibi @atar Sports Investments yani katarlı uluslar arası bir şirket.
Başkan ve ekibinin yapmak istediği A.Ş yani şirketleşme formülünün ip uçları Liverpool, City, Paris ve Avrupa'daki bir çok başarılı takımın şirketleşme formülü.
Burada hisse satışı yapmak, borsaya açılmak ve gelir ile gider dengesini hedeflemek, buraya futbolu bilen profosyonelleri getirerek kendileri bir üste çıkarak onları denetlemek.
Adil Konukoğlu ve ekibi yine takımın en üstünde olacak ama görevleri sadece denetlemek ve hesap sormak olacak. Sahada geçtiğimiz yıldaki gibi antremanda, otelde, deplasmanda, toplantılarda kısaca 7-24 takımla olmak yerine şirketin yönetim kurulu başkanı ve yönetimi olarak onları sahada koşturmak.
Bence en büyük transferimiz bu zihniyet değişikliği ve devrimi olacaktır.
Onun için biz sadece Adil Konukoğlu ve bu aileye her sıkıştığımızda gel bizi kurtar, yeniden bizi süper lige çıkart, para ver yerine, balık tutmayı öğretip, şirketleri gibi her yıl bir üste koyarak gitmek.
O zaman yeniden dünyayı keşfetmeye gerek yok, örnekleri Liverpool, Mancester City, Totenham ve diğerleri'¦!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri