Doktor Toker oğlunu evlendirdi

"Gaziantep'in sevilen sağlık idarecilerinden Ortopedi Doktoru Hüseyin Toker'in inşaat mühendisi oğlu Levent ile öğretmen Elçin muhteşem nikah töreniyle dünya evine girdiler. "

Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Ortopedi Doktoru Hüseyin Toker'in yakışıklı inşaat mühendisi oğlu ile Levent Toker ile ile Güner ailesinin öğretmen güzel kızı Elçin Güner yapılan muhteşem nikah töreni ile dünya evine girdiler.

Gaziantep Sağlık camiasının sevilen doktorlarından Şehitkamil Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ortopedi Doktoru Hüseyin Toker'in oğlu Levent Toker'in Nikah töreni gözde mekanlardan Burç park kır düğün salonunda yapıldı. Nikah törenine Toker'in hekim arkadaşları, sisayet ve iş dünyasının önde gelenleri, Toker, Güner ailelerinin yanı sıra çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Çok sayıda davetli topluluğunun katıldığı Nihak Törenine gelen davetlileri damat Levent'in babası Hüseyin ve annesi Olga Toker çifti karşılayarak tek tek ilgilendiler.

Burç park kır düğün salonunda yapılan nikah töreninde gelin ve damadın şahitliklerini Şehitkamil Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Güvenfincan, Mustafa Şefik Toker, İbrahim Doğru, İsmail Erkan Özgür, Mustafa Kemal Güner ve Mehmet İleri yaptılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri