Gaziantep Milletvekili Nejat KOÇER'in 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Gaziantep Milletvekili Nejat KOÇER'in 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Gaziantep Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı

Gaziantep Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, hekimlerin ve sağlık çalışanlarının, yaşam hakkının en temel unsuru olan sağlığın korunması ve insan hayatının kurtarılması için kutsal ve zor bir görev yaptıklarını ifade etti.

Milletvekili Koçer, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda "Tıp camiası, insanlığa hizmet eden, sağlığımızın ve canımızın emanet edildiği, şifa sunan ellerdir." dedi.

Koçer kutlama mesajında şunları kaydetti : "İnsanımızı iyileştirmek ve yaşatmak adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan görevleri başında olan, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, "Beni Türk Hekimlerine emanet ediniz" sözüyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün güven ve takdirini kazanmış sağlık çalışanlarımız, kutsal olduğu kadar saygın ve onurlu bir mesleği yerine getirmektedir. Onlar, hem ruhen hem bedenen güçlü olmayı ve sağlam bir iradeyi gerektiren bu görevi gerçekleştirirken bizler de her alanda olduğu gibi sağlıkta da Türkiye'nin değişim ve dönüşümü gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Ülkemizi sağlıkta gelişmiş ülkeler seviyesine getiren en önemli unsurun sağlık çalışanlarımız olduğunu da biliyoruz . Bir yandan binlerce yatak kapasitesi olan, modern ve teknolojik cihazlarla donatılmış, sağlıkta hizmet kalitesini arttıracak dev şehir hastaneleri inşa edilirken diğer yandan şiddet başta olmak üzere sağlık çalışanlarının sorunlarına çözüm üreten hukuki düzenlemeler yapılmaktadır. Üreten ve büyüyen bir Türkiye için sağlıklı bir topluma, sağlıklı toplum için de donanımlı, fedakar ve mutlu sağlık çalışanlarına ihtiyacımız vardır. Bu duygu ve düşüncelerle Dr. Ersin Arslan başta olmak üzere şehit doktorlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri