Esat Kaya Turgay'a BÜYÜK VEFA

Esat Kaya Turgay'a BÜYÜK VEFA

Gaziantep'te 1934 yılında doğan ve şu an 85 yaşında olan 1960 yılından bu yana İnşaat Yüksek Mühendisliği görevlerinde bulunan ve daha sonra da CHP'den 1973-1980 yılları arasında Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Esat Kaya Turgay'a ilk tören Gaziantep Büyükşehir Belediyesi önünde yapıldı. Törende bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 12 Eylül öncesi 7 yıl başkanlık yapan, çalışkan ve dürüstlüğüyle de örnek olan Esat Başkan'ın vefatından büyük üzüntü duyduğunu ve ben kendim belediye başkanı olduktan sonra sürekli engin tecrübesinden faydalanarak Gaziantep'e hizmet etmeye çalıştığını söyleyerek, " Ben vefayı severim. Sayın başkanım Esat Kaya Turgay'ın her yerde örnek başkan olarak gösteriyorum. Gaziantep'e bir çivi çaktığı için de kendine her zaman minnettarım" dedi.

CENAZEYE YOĞUN İLGİ VARDI
Gaziantep Büyükşehir belediye başkanlığı görevlerinde bulunan Esat Kaya Turgay'ın bugün öğle namazına müteakip Bahaddin Nakıboğlu camisinde yapılan cenaze törenine de büyük ilgi olduğu belirtildi.
KİMLER KATILDI?
Merhum Esat Kaya Turgay'ın cenazesine Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ, CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, CHP Gaziantep İl Başkanı Lütfü Demir ve yoğun bir şekilde Gaziantepliler katıldı.
TAZİYE EVİ NEREDE?
Büyükşehir Belediye Başkanı Merhum Esat Kaya Turgay'ın taziyeleri Batıkent Mahallesinde bulunan 119 nolu taziye evinde kabul ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri