GAZİANTEP FK’DA KORONA ÖNLEMLERİ!

Hafta sonu oynayacakları Denizlispor maçının hazırlıklarına devam eden Gaziantep Futbol Kulübü’nde 3 futbolcu ve 3 personelin testi pozitif çıkarken başta teknik direktör Sumudica olmak üzere, futbolcular ve personel önlemlerini alıyorlar.

6 POZİTİF VAR
TFF Süper Lig takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü’nde, iki futbolcu ve iki personelin daha koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. Kırmızı-siyahlı takımda koronavirüse yakalanan futbolcu sayısı 3’e yükselirken 3’te personelin testinin pozitif çıktığı görülüyor.

SUMUDİCA ÖNLEM ALIYOR
Gaziantep Futbol Kulübü’nde Covid-19 testlerinin pozitif sayısının artamaması için önlemler alınıyor. Gaziantep FK Teknik direktörü Marius Sumudica, oyuncularına sık sık uyarılarda bulunarak dikkatli olmalarını istedi. Sumudica başta olmak üzere personel ve oyuncular maskelerini takarak antrenmana çıkmaya devam ediyorlar.

İZOLASYON SÜRECİ DEVAM EDİYOR
TFF Süper Lig ekiplerindenGaziantep Futbol Kulübü, iki futbolcu ve iki personelin daha koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklarken tedavileri ise devam ediyor. Yapılan açıklamada, “Futbolcularımızın ve personellerimizin izolasyon ve tedavi süreci protokoller dahilinde başlatılmış olup, kamuoyuna bilgisine sunarız" ifadesi kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri