Polisgücü şampiyonluk istiyor

Avrupa Kulüpler Şampiyonası Trophy bugün Alanya’da start alıyor. Gaziantep Polisgücü’nün ev sahipliğinde Trophy bugün başlayacak. Pazar günü sona erecek olan ve iki grup halinde oynanacak olan maçlarda temsilcimiz Gaziantep Polisgücü’nün tek hedefi şampiyonluk olacak.

Gaziantep Polisgücü Hokey takımı Avrupa Sahnesinde. 14-16 Şubat 2020 tarihleri arasında Alanya'da düzenlenecek Avrupa Kulüpler Şampiyonası Trophy'de ülkemizi temsil edecek Gaziantep Polisgücü Avrupa'nın en iyi 8 takımı arasına girmek için mücadele edecek.
2 grupta 8 ülke takımının bulunduğu Avrupa Kulüpler Şampiyonası Trophy'de temsilcimiz Gaziantep Polisgücü ilk ikiye girip Avrupa'nın en üst liginde yer alabilmek için mücadelesini sürdürecek.
Gaziantep Polisgücü Avrupa Kulüpler Şampiyonası Trophy’de ilk maçını bugün saat 13:15'te Portekiz temsilcisi Ad Lousada ile yapacak.
Eurohockey Indoor Club Trophy 2020’deTürkiye’yi temsil edecek olan Gaziantep Polisgücü Erkek Hokey, Teknik Direktör Yusuf Kasım yönetiminde hazırlıklarını tamamladı. Temsilcimiz bugün başlayacak olan maçlarda tek hedef şampiyonluk olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri