GAZİANTEP FK’DA KÖSTEBEK KİM?

Son günlerde Gaziantep Futbol Kulübü’nde yaşananlar baş döndürüyor. 31 Mayıs itibariyle sözleşmeleri uzatılan Maxim ile Kayode’nin WhatsApp grubunda yazışmalarını kamuoyuna ve basın mensuplarına paylaşan ismin kim olduğu araştırılıyor. Kulüpte futbolcular ile teknik heyet arasında kurulan WhatsApp grubunda yapılan yazışmaları kulübün içerisinden birinin basınla paylaştığı öğrenildi.

Koronavirüs sonrasında ertelenen liglerin 12 Haziran’da başlaması kararlaştırılırken takımlar ise hazırlıklarına devam ediyorlar. Bu süreçte kiralık olan futbolcuların sözleşmeleri ise kulüplerinden onay yazısı alınarak uzatıldı. Fakat, Maxim ile Kayode, Haziran ve Temmuz ayı alacaklarından dolayı sorun çıkardılar. Her iki futbolcunun WhatsApp grubundaki yazışmaları ise basına sızdırıldı.

KULÜBÜN İÇİNDE SIKINTI MI VAR?
Gaziantep Futbol Kulübü’nün içerisinde köstebeğin kim olduğu araştırılıyor. Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Asbaşkanlar Müslüm Özmen ile Mahsum Altunkaya’nın harekete geçerek önlem almaya çalıştığı gözlenirken kulüp içerisinden basına ve kamuoyuna bilgi sızdırılması şaşkınlık yarattı. Kulüp içerisinden bir kişinin WhatsApp grubunda Kayode ile Maxim’in yazışmalarının basına sızdırılması sonrasında gözler köstebeğin kim olduğunu çevrildi.

WHATSAPP’TA KİMLER VAR?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde Teknik heyet ve futbolcuların antrenmanlardan dolayı kurulduğu öğrenilen WhatsApp grubundaki yazışmalar basın ve kamuoyuna sızdırıldı. Teknik Direktör Sumudica’nın Sportif Direktör Fatih İbradi ile ilgili söyledikleri, Kayode ve Maxim’in sözleşmeler konusunda yaptığı konuşmaların kim tarafından basına sızdırıldığı tartışma konusu oldu. Kulübün içerisinden bilgi aktaran ismin kim olduğu merak edilirken yönetimin bu ismin biletini kesmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri