Yerli Su Markaları Hangisi

Yerli Su Markaları Hangisi

Tüm Dünya’da olduğu gibi Türkiye’de de su üretimleri yapılmaktadır. Su üretimler yapan firmaların çoğu, tüm değerleri kanıtlayarak, belirtmekte ve sağlık bakanlığı bu değerleri onaylayıp, üretime geçirmektedir. Bu sular damacana, küçük ya da büyük şişelerde satılmaktadır. Sağlıklı ve güvenilir olduğu için en çok tercih edilen su çeşidi damacana sulardır.

Türkiye’de Üretilen Su Markaları ve Ph Değerleri Nelerdir?

Ülkemizde üretilen ve insan sağlığı için en uygun yerli su markaları ve PH değerleri şu şekildedir:

· Munzur su, Tunceli’de üretilen yerli ve en kaliteli sulardan birisidir. Ph değeri, 8.45’dir.

· Atlantis su, Kayseri’de üretilen yerli su markalarından bir diğeridir. Ph değeri, 8.03’dür.

· Fuska su, Sakarya Sapanca’da üretilmektedir. Sağlık Bakanlığının yayınladığı listede en kaliteli su seçilmiş yerli su markasıdır. Ph derecesi 7.28’dir.

· Kızılcahamam Jaysu, en iyi su listesinde üçüncü sırada yer almaktadır. Ancak buna rağmen pek bilinmeyen bir markadır. Ankara Kızılcahamam’da üretilen bu suyun PH derecesi 7.6’dır.

· Abant su, üretim yeri, Bolu’dur. En iyi su listesinde dördüncü sırada yer alan Abant suyun PH derecesi, 7.2’dir.

· Buzdağı su, en iyi su listesinde ikinci sırada yer almaktadır. Ph dercesi7.1 olan Buzdağı su, Sakarya’da üretilmektedir.

· Kipa su, 7.8 PH derecesine sahiptir. Üretim yeri Kocaeli’dir.

En kaliteli su markalarının yanında; Akasya, Akçapınar, Akdamla, Arsu, Ayransu, Bahçepınar, Başpınar, Damak, Gappınar, Harmankaya, Hamidiye, Has Üneş, İdeal, Özkaynak, Sade Life, Saka, Sandras, Zambak, Zeybek Madran gibi markalar da bulunmaktadır. Her çeşit damacana su siparişi için Anadolu yakası damacana su siparişihizmet alabilirsiniz.

Kaliteli Su Nasıl Anlaşılır?

İçme suyunun kaliteli olup olmadığını anlamak için ilk olarak içerisindeki değerlere bakmak gerekir. Musluktan akan suların değerlerini bilemediğimiz için damacana su tercih etmelisiniz. Çünkü; damacana suların ambalajların değerleri yazmaktadır. Magnezyum, klorür değerlerinin, PH değerinin sağlık için uygun olması gerekmektedir. Damacana su siparişi ve damacana suları hakkında daha fazla bilgi almak için https://www.marsu.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Kaliteli, güvenilir ve sağlıklı su içmek için gideceğiniz adres Kadıköy damacana susiparişi olmalıdır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri