Altunkaya'ya taziye akını

Altunkaya'ya taziye akını

Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya'nın annesi Hacı Halime Altunkaya'nın taziye evi dolup taştı.

Mahsum Altunkaya, Batıkent Mahallesi'nde yer alan 118 Nolu taziye evinde gün boyunca gelen ziyaretçileri ağırladı. Kur'an seslerinin yükseldiği taziye evinde Altunkaya'nın ailesi ve yakınları, gelen hemşehrilerinin taziyelerini kabul etti.

BİNLERCE KİŞİ AKIN ETTİ

Binlerce kişiyi taziye ziyaretine gelirken, ziyarete gelenler arasında Gaziantep Valisi, milletvekilleri, belediye başkanları, siyasetçilerin yanı sıra bürokratlar, sanayiciler, iş adamları, gazeteciler ve vatandaşlar vardı.

MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı ve Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya'nın cumartesi günü Gaziantep'te vefat eden ve cenazesi Mardin'in Midyat ilçesinde defnedilen annesi merhume Hacı Halime Altunkaya için Gaziantep'te taziye düzenledi. Altunkaya ailesi Şehitkamil ilçesi Batıkent Mahallesi'nde yer alan 118 Nolu taziye evinde gün boyu taziyeleri kabul etti. Merhum Hacı Halime Altunkaya için yatsı namazından sonra mevlidi- şerif okutuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri