FUTBOLCULARIN İDLİP PLANI!

Gaziantep Futbol Kulübü oyuncuları Suriye’nin İdlip şehrinde Mehmetçik’lerimizin girdiği çatışmaları yakından takip ederken, Mehmetçik’e destek olmak adına girişimlerde bulunacak. Kırmızı-Siyahlı futbolcular, zorlu günler geçiren ülkemizide birlik ve beraberliği sağlamak adına takım halinde çalışma yaparken bugün veya yarın Mehmetçiğimize verecekleri destek konusunda açıklama yapılması planlanıyor.

Geçtiğimiz hafta yaşanan çatışmalar ve rejimin hain saldırısı sonrasında 34 Mehmetçiğimizi şehit verdik. Bu şehitlerimiz ülkemizi yasa boğarken tüm Türkiye kenetlenerek Mehmetçiğin yanında olmaya devam ediyor. Gaziantep Futbol Kulübü oyuncuları ise Mehmetçik’e destek olmaya hazırlanıyor. Yerli ve yabancı tüm oyuncuların taşın altına elini koyması gündeme geldi.

MUSLERA ÖRNEK OLDU
Galatasaray’ın yıldız kalecisi Muslera, bir aylık maaşını şehit ailelerine bağışlarken bu hareket futbolumuzda örnek oldu. Muslera’nın bir aylık maaşı olan 2.5 milyon TL’yi Şehit ailelerine bağışlamasından sonra Türk futbolu ise harekete geçti. Muslera’nın anlamlı ve duygulandıran bu tavrından sonra Gaziantepli futbolcular ise bu konuya duyarsız kalmadı.

ANDRE SOUSA : Aynı hisleri paylaşıyorum
Gaziantep Futbol Kulübü’nün orta sahadaki önemli ismi Andre Sousa, “Türkiye zor bir dönemden geçiyor. Şehit olan askerlerin ailesine başsağlığı diliyorum. Şehit aileleriyle aynı hisleri paylaşıyorum. Takımım adına onlara başsağlığı diliyorum” dedi.

GÜRAY VURAL : Bu ülke hepimizin
Gaziantep Futbol Kulübü’nden Güray Vural, ülkemizin zor günlerden geçtiğini ve bu konuya duyarsız kalamayacaklarını belirterek, “"Öncelikle ülkemizin var olma ve dış güçlerin kirli emellerine ulaşabilmelerini engellemek için canlarını hiçe sayan şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, ailelerine başsağlığı diliyorum. Güçlü bir ülkeyiz. Birçok konuyu aştık, inşallah bunu da aşacağız” dedi.
Maddi ve manevi her konuda yardımda bulunmayı düşündüklerini söyleyen tecrübeli futbolcu, “Aramızda konuşuyoruz, kaptanımız Günay Güvenç, yapacağımız yardım konusunda ilgileniyor. İnşallah yönetimimiz, başkanımız, hep beraber biz de güzel bir şeyler yapmayı düşünüyoruz. Sonuçta bizim ülkemiz, çok güzel bir ülkemiz var. Biz ne gerekirse yapmaya hazırız” dedi.

GAZİANTEP FK HAZIRLIK YAPIYOR
Gaziantep Futbol Kulübü teknik heyeti ve futbolcularının Mehmetçik ve Şehit Ailelerine yardım hazırlığında olduğu öğrenildi. Takım kaptanı Günay Güvenç önderliğinde futbolcular kısa sürede şehit ailelerine yardım için girişimde bulunacakları gelen bilgiler arasında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri