Emnie Erdoğan : Türkiye olarak büyük bir aileyiz

Emnie Erdoğan : Türkiye olarak büyük bir aileyiz

Emine Erdoğan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Engelsiz Yaşam Merkezi'nin açılış törenine katıldı.

HERKESE ÖRNEK OLACAK BİR MERKEZ

Törende konuşan Erdoğan "Engelsiz yaşam ve özel merkez herkese örnek olacak bir merkez. Biz gönül belediyeceğinin altını çiziyoruz. Kimseye kendinizi unutturmuş hissetmemelidir. Bu merkeze her biri kendi alanında uzman kişiler var. Bununla birlikte engelli bireylerin ailelerine destek veriyorlar. Biz Türkiye olarak büyük bir aileyiz. Sorunlar çözülünce mutlu oluyoruz. Son günlerde belediyelerimiz son derece modern merkezleri hizmete soktu.

İCRAATLAR ORTADA

17 yılda 55 bine yakın memur istihdam edildi. Engelli memurlara istedikleri yere tayin imkanı verildi. Bugüne kadar yapılanlar ortada. Aileleri güçlendirmek için evde bakım ücreti verildi. Bugüne kadar yapılan gurur verici icraatler ortada. İşi bir üst noktaya getirmek için çalışmalıyız.

HAYATI ENGELLİLER VE ENGELSİZLER DİYE AYIRMAYALIM

Fiziksel engel insanın önündeki engel değildir. Ortak kullanılan yerlerde asansörlerde engellilerimiz bekliyorsa bir kez daha düşünmek lazım. Çocuklarımıza erken yaştan itibaren kalplerine sevgi yükleyelim ki ön yargı kalmasın. Hayatı engelliler ile engellesizler diye ayırmayalım. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i kente böyle bir merkez kazandırdığı kutluyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri