Oğuz Ceylan 1.5 yıllık imzaladı

Oğuz Ceylan 1.5 yıllık imzaladı

Gazişehir Gaziantep Futbol takımının anlaşma sağladığı Oğuz Ceylan, takımın Antalya kampına katıldı. Ümraniyespor'da başarılı performansı ile dikkat çeken Oğuz Ceylan takımla birlikte ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Ümraniyespor forması giyen başarılı sağ bek Oğuz Ceylan ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı. Takımın Antalya kampında çalışmalarını sürdüren Oğuz Ceylan, ligin ikinci yarısında takıma katkı sağlamak istiyor.

OĞUZ CEYLAN KİMDİR?

15 Aralık 1990 yılında Çanakkale'de dünyaya gelen Oğuz Ceylan, sağ bek mevkinde forma giyiyor. Atletik yapısı ve teknik kapasitesiyle ön plana çıkan başarılı futbolcu, futbola ise Beşiktaş alt yapısında başladı. Daha sonra ise Çaykur Rizespor, Bugsaşspor, Kartalspor ve son olarak ise Ümraniyespor formalarını terletti. Başarılı futbolcu sezonun ilk yarısında 16 karşılaşmanın tamamında 90 dakika forma giyerken, 2 asist yapma başarısı gösterdi. Oğuz Ceylan, sezonun ikinci yarısından itibaren kırmızı-siyahlı formamızın başarısı için ter dökecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri