İMZAYI ATTI, HEDEFİNİ BELİRLEDİ

İMZAYI ATTI, HEDEFİNİ BELİRLEDİ

Rumen teknik adam Marius Sumudica, Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'in başına geçerken ligde ise kalıcı olacaklarını söyledi. Rumen teknik adam Başkan Adil Konukoğlu'nun da katıldığı imza töreninde hedefleri hakkında bilgiler verdi. Sumudica, ilk 10 takım arasında yer almak istediklerini söyledi.

HEDEFİMİZ İKİ YIL KÜME DÜŞMEMEK
Rumen basınına konuşan Sumudica, "Gazişehir Gaziantep ile 2 yıllık sözleşme imzaladım. Hedefimiz ilk yıl küme düşmemek. Şu an takıma fazla oyuncu lazım. Listemde birçok oyuncu var. Güzel işler yapmak istiyoruz. Gazişehir Gaziantep'de iyi oyuncular yer alıyor." dedi.

ROMANYA'DAN TRANSFER İSTEDİ
Sumudica, 'Romanya'dan oyuncu transfer edecek misin?' sorusuna, "Romanya'daki oyuncular hakkında konuşmak istemiyorum. Birçok spekülasyon oluyor. Hiçbir şey konuşmadım şu ana kadar. Ve şu an Romanya'dan transfer söz konusu değil" açıklaması yaptı.

LİGİ İLK 10'DA BİTİRECEĞİMİZE SÖZ VERDİM
Bir sportif direktörüm var diyen Sumudica, "Transfer sadece bana bağlı bir durum değil. Bir sportif direktörümüz var. Gazişehir'e imzayı atacağım. Gazişehir Gaziantep'i ilk 10'da bitireceğime söz verdim." ifadelerini kullandı.
Sumudica, "Gigi Becali'ye Junior Morais'i sordum.Şimdi eğer Junior Marais'i bulabilirsem alırdım" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri