Yüz Dolgusu Ankara’da Kırışıklıklara Son!

Yüz Dolgusu Ankara’da Kırışıklıklara Son!

Yüz dolgusu Ankara’da kişilerin şikâyetçi oldukları bölge üzerine eriyebilen bir madde uygulanır. Aynı zamanda vücuda hiçbir şekilde zarar vermeyen madde sayesinde, görünen bozukluklar giderilmektedir.

Dolgu tedavisinde başarı oranı çok yüksektir, diğer bir deyişle işlem sırasında veya sonrasında olumsuz bir durum olma ihtimali oldukça azdır. Yüz dolgusunda sıklıkla tercih edilen bölgeler; kaş araları, alın, dudak kenarı, göz kenarları ve burun yanından inen kıvrımlardır. Özellikle de yöntemi tercih eden kişilerin daha çok şikâyetçi oldukları bölgeler arasında; kaş araları ve burun kenarında bulunan kıvrımlar yer almaktadır.

Kaşarın çatılması durumunda zamanla kendini gösteren kırışıklıklar yaş ilerlemesi nedeniyle daha belirginleşmektedir. Bu kapsamda ortaya hoş gözükmeyen bir görüntü çıkar. İki kaşın arasına uygulanacak olan yöntem sayesinde kırışıklıklar yok edilir.

Yüz Dolgusu Hangi Bölgelere Nasıl Uygulanmaktadır?

Yüz dolgusu yönteminin, vücutta birçok bölgeye uygulanabilmesi mümkündür. Genel olarak bilinen sadece yüze uygulandığıdır. Ancak bu durumun aksine vücudun çok çeşitli yerlerine dolgu işlemi uygulanabilmesiyle birlikte oldukça iyi sonuçlar alınabilmektedir.

En yaygın uygulama alanı daha önce de belirttiğimiz gibi yüz bölgesidir. Yüzde oluşan kırışıklıklar ve izlerden şikâyetçi olan kişiler, bu yöntemi sıklıkla tercih eder. Yılların etkisiyle ortaya çıkan şekil bozuklukları, yüz dolgusu sayesinde giderilir. Yüz ovalitesi bozulan kişilerin yüzleri tekrardan eski hale getirilmek amacıyla da uygulanabilir. Marionette çizikler ve nazolabial bölgesinde görülen şekil bozuklukları ve diğer sorunlar için de tercih edilir. Yüz bölgesi dışında şakak bölgesinde rahatsızlık verecek olan çukurların düzeltilmesi, burunda gözüken bozuklukların düzeltilmesi ve kaş bölgesinde görülen bozuklukların yüz dolgusu ile düzeltilmesi mümkündür.

Yüz Dolgusundan Sonra Gerçekleşebilecek Olan Riskler Nelerdir?

Yüz dolgusuna karar vermek oldukça zordur. Bu nedenle uygulamanın istediğiniz sonuca ulaşmaya yardım edip etmeyeceğine ve yan etkiler ya da risklerin kabul edilebilir olup olmadığına karar vermeniz gerekir. Doktorunuz işleme başlamadan önce tüm detayları sizlere anlatacağına emin olabilirsiniz.

Dolgu maddelerinden kaynaklanabilecek olan riskler oldukça nadirdir. Potansiyel riskler, kullanılan dolgu maddesinin kalıcılığına bağlı olarak değişebilir. Bu riskler;

· Cilt döküntüleri

· Asimetri

· Enjeksiyon bölgesinden şişme, kanama

· Enjeksiyon bölgesinde enfeksiyon

· Topaklar

· Dolgu maddesi deri yüzeyinden görülebilmesi

· Kaşıntı nedeniyle ortaya çıkan deri döküntüsü

· Ciltte kızarıklık

· Kırışıklıkların az veya çok düzelmesi

Tüm merak ettiğiniz soruların cevaplarını doktorunuzdan almanız son derece mühimdir. Prosedürden iyi sonuçlar beklenilmesine rağmen, uygulama sonrasında alacağınız sonuçtan memnun kalacağınızın garantisi yoktur. Riskli durumları ortaya çıkarabilen yüz dolgusu uygulanırken, riskler ile başa çıkmak için uzman doktorun işlem sırasında yanınızda olması oldukça mühimdir.

Yüz Dolgusu İşlemi ve İyileşme Süreci

Yüz dolgusu işlemi yapıldıktan sonra iyileşme sürecine pek ihtiyaç duyulmamaktadır. Bazı kişilerde morarma görülebilir ancak bu kısa sürede iyileşen bir yan etkidir. Hastalar enjeksiyon yapılan bölgelerde küçük sızılar hissedebilmektedir. Ancak bu sızılar en fazla bir saat içinde kaybolmaktadır. Bazı şişlikler de meydana gelebilmektedir ancak bu problemde diğerleri gibi kısa sürede geçmektedir. Bu şişlikler en fazla bir hafta içinde geçmektedir.

Maddeye bağlı olarak yüz dolgusu, etkisini 1 sene sürdürebilir. Geçici dolgu maddeleri olduğu gibi kalıcı dolgu maddeleri de olmaktadır. Ancak kalıcı dolgu maddeleri, uygulanacak olan işlemin geri alınamaması nedeniyle tercih edilmemektedir. Daha çok geçici dolgu maddeleri tercih edilmektedir.

Yüz Dolgusu İçin Nerden Yardım Almalıyım?

Yüz Dolgusu Ankara ilinde yaşayan kişilerin sıklıkla tercih ettiği bir yöntemdir. Bu durumun alternatifi olan Göz Altı Dolgusu Ankara şubemizde yapılabilmektedir. http://www.drbuketyildirim.com sitesine giderek bu yöntemlerin süreci hakkında bilgi edinebilir ve diğer uygulamalar hakkında bilgi alabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri