Hırsız koca karısına saldırdı

Hırsız koca karısına saldırdı

"Gaziantep'te hırsızlık yapmaya götüremediği karısına meydan dayağı attı. Kocasının çirkin teklifini kabul etmeyip araçtan inerek kaçmak isteyen kadına sopayla saldıran kocanın meydan dayağı atması kameralara saniye saniye yansıdı."

Gaziantep'in Nizip İlçesi Ticaret Odası güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere ve görgü tanıklarına göre, plakası alınamayan ve araçtan nerek kaçmak isteyen kadının feryadını duyan vatandaşlar durumu polise bildirdiler.

Nizip ilçesinde beyaz bir aracın seyir halindeyken bir kadının inmesi üzerine park edilen araç içersinden orta yaşlı bir erkek inerek kadına sokak ortasında meydan dayağı atmaya başladı. Hırsını alamayan erkek arabanın bağaşından aldığı sopayla dakikalarca kadını dövdükten sonra sürükleyerek tekrar arabaya bindirip götürdüğü görüntülendi.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre acımasızca dayak atılan kadının "Bu adam benim kocam Hırsızlık yapmaya gitmediğim ve istediği kötü işleri yapmadığım için beni sürekli dövüyor yardım edin" diye feryat ettiği öğrenildi. Polis beyaz arabayı ve dayakçı kocayı her yerde aradığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri