BÜYÜKEKŞİ : Birlikte yöneteceğiz

BÜYÜKEKŞİ : Birlikte yöneteceğiz

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, takımı şehirle birlikte yöneteceklerini söyledi. Üye yapmaya başladıklarını ve Gaziantep Futbol takımını herkesin benimseyeceğini dile getiren Büyükekşi, Adil Konukoğlu'na teşekkür etti.

Gaziantep Futbol Kulübümüz Başkanı Mehmet Büyükekşi, olağanüstü kongremizde yaptığı konuşmada Gaziantep şehriyle elele vererek çok güzel başarılara imza atacaklarına inandığını vurgulayarak, "Sözlerime başlamadan önce Gaziantep şehrini, takımını Süper Lig'e taşınmasında büyük emeği olan Adil Sani Konukoğlu başkanımıza ve tüm yönetim kuruluna gönülden teşekkür ediyorum. Uzun yıllardır Türkiye'yi temsil eden görevlerde bulunmuştum ve şimdi Gaziantep şehrini temsil edeceğiz. Burada yakalayacağımız hiç bir başarı sadece benim ve yönetim kurulunun olmayacaktır. Çünkü biz bu takımı Gaziantep şehriyle beraber yöneteceğiz, hep beraber destek olacağız. Bu konuda bizlere maddi manevi büyük destek olunacağından hiç bir şüphem bulunmuyor. Süper Lig'de ilk yılımız olmasına rağmen adımızdan başarılarla söz ettiriyoruz ve lig sonuna kadar da bunu sürdürmek istiyoruz. Hedefimizi ilk on sıra içerisinde bitirmek olarak belirledik, inşallah bunu da hep beraber başaracağız" dedi.

"SPOR BRANŞALARINDA DA EL BİRLİĞİ YAPACAĞIZ"
Gaziantep şehrinin spor konusunda da birlik olması gerektiğinin altını çizen başkanımız Mehmet Büyükekşi, "Gaziantep şehri her alanda olduğu gibi spor konusunda da birliktelik göstermesi gerekiyor. Bizim amatör şube olarak tekerlekli basketbol takımımız bulunuyor ve devam edecek. Bunun yanı sıra Süper Lig'de yıllardır şehrimizi başarıyla temsil eden Gaziantep Basketbol Takımımız da, kulüp bünyemize katılacak. Sayın Başkanımız Cengiz Şimşek de artık kulüp yönetimimizde ve basketbol takımımızında başkanlığını yapmayı sürdürecek. İnşallah tüm branşlarımızın başkanlıkları, sorumlulukları ayrı olmakla birlikte hep beraber başarıyı yakalayacağız. Gaziantep şehrini en üst seviyede, büyük hedeflerle zirveye taşıma amacında olacağız." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri