Amfi Tiyatro'da yıkım başladı

Amfi Tiyatro'da yıkım başladı

100.Yıl Atatürk Kültür Parkı içerisinde bulunan ve bir dönem Gaziantep'te düzenlenen Ramazan Etkinlikleri ve konserlere ev sahipliği yapan Amfi Tiyatro'da yıkım çalışmaları başlatıldı

100.Yıl Atatürk Kültür Parkı içerisinde bulunan ve bir dönem Gaziantep'te düzenlenen Ramazan Etkinlikleri ve konserlere ev sahipliği yapan Amfi Tiyatro'da yıkım çalışmaları başlatıldı.

Bir dönem Gaziantep'te düzenlenen etkinliklerin vazgeçilmez adresi olan Amfi Tiyatro, yıllardan bu yana atıl vaziyette bulunuyordu. Onlarca etkinliğin, Ramazan programlarının ve konserlerin gerçekleştirildiği Amfi Tiyatro, kaderine terk edilmiş vaziyette bulunuyordu. Amfi Tiyatronun alt kısmında bulunan Gaziantep Lisesi Lokalinin de kapanması ile iyiden iyiye atıl hale gelen Amfi Tiyatro'da geçtiğimiz gün yıkım çalışmaları başlatıldı.

YEŞİL ALAN OLACAK

Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve Belediye Başkanı Fatma Şahin'in vizyon projeleri arasında yer alan "Alleben'i İnsanlarla Buluşturma Projesi" kapsam alınan giren Amfi Tiyatro, kapsamda yıkıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden alınan bilgilere göre, Amfi Tiyatro'nun bulunduğu alan yıkımı tamamlanarak yeşil alan haline getirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri