Kimler karantinaya alınacak?

Gaziantep Futbol Kulübü’nde 4 oyuncu ülkesine giderken 7 futbolcu ise kendi memleketine gitti. Bu oyuncuların Gaziantep’e döndükten sonra 14 gün karantina altına alınacağı öğrenildi.

Gaziantep Futbol Kulübü, futbolcuların gidişi hakkında bilgiler verirken 4 oyuncunun ülkesine gittiğini ve 7 oyuncunun ise kendi memleketlerine gittiklerini duyurdu. Yapılan açıklamada, “ Şuan takımımızda yer alan on altı futbolcumuz Gaziantep’te bulunurken, dört futbolcumuz ülkesine gitmiş olup, yedi oyuncumuz da kendi şehirlerine dönmüştür. Yönetim kurulumuzun bilgisi ve izni içerisinde gerçekleştirilen bu seyahatler sonucunda takımımıza karantina süreciyle ilgili de bilgilendirme yapılmış olup, antrenman sürecinden en az 14 gün önce dönmeleri konusu iletilmiştir” denildi.
Bu açıklamalardan sonra Günay Güvenç, Alexandru Maxim, Kana Bıyık ve Souleymane Diarra’nın Türkiye’den ayrıldıklarını belirtilirken Muhammet Demir, Kubilay Aktaş, Oğuz Ceylan, Furkan Soyalp, Haydar Yılmaz, Ulaş Zengin ve Hasan Yurtseven’in ise kendi memleketlerine gittikleri öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri