KAPLAN'IN HEDEFİNDE TROPH VAR!

KAPLAN'IN HEDEFİNDE TROPH VAR!

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Alanya'da gerçekleştirilen 2018-2019 sezonu Erkekler Kapalı Alan Süper Ligi Hokey Şampiyonasının ikinci etabına başarılı sonuçlarla tamamlayarak yeni bir şampiyonluğu elde eden Gaziantep Polisgücü Hokey takımında Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan ise hedeflerinin Şubat 2019'da Trophy Ligi için Hırvatistan'da şampiyon olmak olduğunu söyledi.

2018-2019 sezonu Erkekler Kapalı Alan Süper Ligi Hokey Şampiyonasını şampiyonlukla noktalayan Gaziantep Polisgücü Hokey takımı puan farkıyla bu hedefine ulaştı. Kızlardan sonra erkek takımıda şampiyon olan Polisgücü, gözünü Şubat ayında oynanacak olan Trophy Ligi'ne çevirdi. Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, Alanya'da şampiyonluğu bir kez daha kutladıklarını dile getirerek, asıl hedeflerinin Şubat ayında Hırvatistan'da yapılacak olan Trophy ligi maçlarını da şampiyonlukla kapatmak olduğunu söyledi.

Mehmet Kaplan: "Şubat 2019'da Trophy Ligi için Hırvatistan'da olacağız"

Gaziantep Polisgücü Sporun hokey alanında Avrupa ve dünyada bilinirlik oranı yüksek takımlar arasında yer aldığını ifade eden Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan "Kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de ligi şampiyon olarak kapattık. Tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bu şampiyonluklarımız Gaziantep'e armağan olsun. Bu takım Avrupa'nın en yüksek ligi olan Trophy ligde yer alıyor. Şubat 2019'da Trophy Lig şampiyonası için Hırvatistan'a gidiyoruz. Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğunun yanı sıra Trophy Ligde de kazanmak istiyoruz..Trophy Ligde ki rakiplerimiz hokey alanında dünyanın en güçlü ülkelerinin şampiyon kulüpleridir. Avrupa Hokey Federasyonunun açıkladığı süper lig fikstüründe İngiltere, Danimarka, Fransa, İspanya, Polonya, Hırvatistan ve Çekya'nın şampiyon kulüpleriyle karşılaşacağız. Trophy için gerekli çalışmalarımızı da sürdürüyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri