Tahmazoğlu'ndan OLAY'a ziyaret

Tahmazoğlu'ndan OLAY'a ziyaret

İki dönemdir Şahinbey Belediye Başkanı olan ve önümüzdeki seçimlerde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Mehmet Tahmazoğlu, seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.
Olay Medya Grubu'nu ziyaret eden Başkan Tahmazoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerine duyduğu güvenden mutlu olduklarını ve bu güvene layık olacaklarını belirterek; "Saha çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Gittiğimiz her yerde sevgi ile alkışlarla karşılanıyoruz. Halk bizi bağrına basıyor. Bu sevgiye layık olmak için gece gündüz çalıştık. Yapacaklarımız bitmedi. Vatandaşlarımız yaptığımız hizmetlerin farkında olduklarını ve yaşam kalitelerinin arttığını hissettiklerini söylüyorlar. Bunlar bizi mutlu ediyor. Onlardan aldığımız güç ile yeni dönemde, Şahinbey'in ihtiyacı olan her hizmeti Allah'ın izniyle halkımızla buluşturacağız" dedi.
AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke, Başkan Tahmazoğlu ile seçim çalışmalarına devam ettiklerini, kendilerine gösterilen ilgiden ve sevgiden mutlu olduklarını belirterek; "Seçim çalışmaları büyük bir ilgi ve alaka ile geçiyor. Vatandalarımızın enerjisi çok güzel. Yaptığımız hizmetlerin ve çalışmalarını karşılığını 31 Mart günü sandıktan alacağız" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri