Gül Gonca 12 yıldır hala kayıp!... Anne “Ne olur Gül’ümü bulun” feryadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bulunması için talimat verdiği Gül Gonca Çelik, tam tamına 12 yıldır beri bulunamadığı için anne Fatma Çelik, çağrısını tekrarlayarak, “Ne olur Gül’ümü bulun” feryadına destek bekliyor.

Gaziantep'te12 yıldır kayıp olan Gül Gonca Çelik’in ailesi, kızlarının bulunması için yetkililerden yardım istedi.
Gaziantepli Gül Gonca Çelik, 15 Mart 2008 yılında Şahinbey Kozluca Mahallesi'ndeki halasına gitmek için evden ayrıldı ve bir daha haber alınamadı. 12 yıldır kayıp olan Gül Gonca’nın ailesi feryat içerisinde kızlarının ölü veya sağ olarak bulunmasını istedi. Yetkililerden yardım bekleyen acılı aile, kızlarının bulunması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi ve Erdoğan’da, sese kulak vererek, Gül’ün bulunması için talimat vermesine rağmen bu güne kadar bulunmadığı belirtildi.
Acılı anne Fatma Çelik ise, “Ben kızımın bulunmasını istiyorum. Her yere bildirmeme rağmen neden kimse bizi duymuyor. Ben yavrumu, ciğerimi, canımı arıyorum. Allah rızası için bizi duysunlar. Bir fakirin kimsesi olmadığı için ne koruyanı var ne de kollayanı var. Bize sahip çıkılmasını istiyorum. Bizim sesimizin duyulmasını istiyorum. Ben sadece yavrumu istiyorum” diye konuştu. Gül Gonca’nın kız kardeşi Yeşim Çelik de, “Ablamın bulunmasını istiyorum. Cumhurbaşkanımızın, bize sahip çıkmasına rağmen bulunamadı. Ablamın bulunmasını istiyorum.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri