Zvonimir Kozulj GAZİANTEP'TE

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Polonya Ligi takımlarından Pogon Szczecin kulübünde forma giyen Bosnalı futbolcu Zvonimir Kozulj ile iki yıllık anlaşma sağladı. OLAY SPOR’un haftalar önce duyurduğu bu transfer resmen gerçekleşti. Kırmızı-Siyahlılar, Boşnak oyuncu ile kadrosunu güçlendirdi.

Şu ana kadar önemli isimleri kadrosuna katan Gaziantep Futbol Kulübü, Bosnalı futbolcu Zvonimir Kozulj ile resmen anlaştı. OLAY SPOR farkıyla haftalar önce duyurduğumuz bu transfer resmen gerçekleşirken oyuncu ile iki yıllık sözleşme imzalandı. Gaziantep ekibi, güçlü bir kadro ile yoluna devam etmek isterken geçen yıl Polonya Ligi takımlarından Pogon Szczecin kulübünde forma giyen Zvonimir Kozulj ilede gücüne güç kattı.

Zvonimir Kozulj kimdir?
15 Kasım 1993 yılında Bosna Hersek'in Ljubuski şehrinde dünyaya gelen Zvonimir, futbola Mostar FC kulübünde başladı. Orta sahanın her bölgesinde forma giyebilen ve oyunu her iki yönüyle oynamasıyla adından söz ettiren Kozulj, ceza sahası dışından çektiği sert şutlarla bir çok gol kaydetmeyi başardı. 27 yaşındaki orta saha futbolcusu Bosna Hersek Milli Takımının da formasını bir kez giyerken, kariyerinde 214 resmi müsabakaya çıktı. Bu karşılaşmalarda 31 gol atıp 26 kez de asist yapan başarılı futbolcu, önümüzdeki iki sezon boyunca takımımızın başarısı için ter dökecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri