BAYRAM ŞÖLENE HAZIR

BAYRAM ŞÖLENE HAZIR

Türkiye'nin atıştırmalık sektöründeki önde gelen şirketlerinden Şölen, 30. yılında bayramı geniş ürün yelpazesiyle karşılıyor.

Bu yıl Şölen'in tarihinde dönüm noktası olan kurumsal bir kampanyaya imza attıklarını söyleyen Şölen CEO'su Elif Çoban, "Hayatın en sıcak, en samimi, en gerçek ve bir o kadar da en değerli diyebileceğimiz anlarına sahip çıkarak tüketicilerimize gerçek Şölen çikolatasıyla Hayat Sana Şölen diyoruz. Bayrama, bayrama yakışan bir kampanyayla giriş yapmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. Çoban, bayramlarda misafirlere ikram edilen çikolatanın ayrı bir yeri olduğunu, bu yüzden de Türk halkının değerlerinde yer alan misafirperverlikle en tazesini, en iyisini sunmak amacıyla ürünlerini bayrama sadece 2 ay kala üretmeye başladıklarını ifade etti. Gaziantep'te bulunan Türkiye'nin Çikolata Fabrikası'nın endüstri 4.0 donanımıyla bu tazeliği ve kaliteyi sunma imkânı verdiğini belirten Elif Çoban, "Şölen olarak her geçen gün ürün lezzetine ve gıda güvenliğine sürekli yatırım yapıyoruz. Ulaştığımız kalite ve lezzet ile dünyanın 120 ülkesinde tercih ediliyoruz.Bu bayram sunduğumuz 15 marka ve 66 farklı lezzet ile çikolata ve şekerde en fazla ürün çeşitliliğine sahip markayız" dedi.

Türkiye'nin atıştırmalık sektöründeki önde gelen şirketlerinden Şölen, bu yıl da sunduğu kaliteli ve lezzetli ürünleriyle bayram coşkusu yaşatmayı hedefliyor. Bayram öncesinde değerlendirmelerde bulunan Şölen CEO'su Elif Çoban, Türkiye'de ikramlık ve hediyelik çikolata pazarında toplam satışın yüzde 75'inin bayram döneminde gerçekleştiğini, Şölen'in 2018 bayram döneminde ikramlık kategorisinde ciro pazar payını yüzde 40.2'ye yükselterek liderliği elden bırakmadıklarını, bu yıl da bırakmayacaklarını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri