Hatay maçı final niteliğinde

Hatay maçı final niteliğinde

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'in teknik direktörü Mehmet Altıparmak, ligin 21. haftasında bu akşam Hatayspor ile yapacakları maçın her iki taraf için final niteliği taşıdığını söyledi. Adana deplasmanından eli boş dönen Kırmızı-Siyahlı takımda Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, bu maça dönüm maçı olarak bakıyor.

Kırmızı-Siyahlıların hocası Mehmet Altıparmak, geçen hafta Adana Demirspor maçını kazanmayı çok istemelerine rağmen mağlup olduklarını belirterek, bu maçı unutmaları gerektiğini ifade etti.

Hatayspor karşılaşmasında galibiyet almak istediklerini dile getiren Mehmet Altıparmak, şöyle konuştu:

"Adana Demirspor maçı artık geride kaldı. Tek hedefimiz bu akşam kendi sahamızda oynayacağımız Hatayspor maçını kazanmak olacak. Her iki taraf için de zor ve final maçı ama kazanan olmak için çalışacağız. Hatay ekibinin kadro kalitesini biliyoruz. Zor biz maç olacağı aşikar. Hatayspor'un Denizlispor maçındaki mücadelesini hep birlikte gördük. Bu maçında ne kadar zor geçeceğini biliyoruz. Çünkü yapılacak hatayı affetmeyecek bir rakiple karşılaşacağız. İşimizi ciddiye alarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü iki taraf için de final maçı olacak. Bizim bu saatten sonra önümüzde 14 final maçı var. Bu süre içerisinde de galibiyet serisine ulaşmamız lazım. Hatay ekibiyle yapacağımız maç, galibiyet serisinin başlangıcı olsun istiyoruz" ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri