Diyarbakır'da Dijital Dönüşüm, E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimine İlgi Büyük

Diyarbakır'da Dijital Dönüşüm, E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimine İlgi Büyük

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Organizasyonu ile ilki Gaziantep de gerçekleştirilen Dijital Dönüşüm, E-Ticaret Ve E-İhracat Eğitiminin ikincisi Diyarbakır'da büyük ilgi gördü. Yoğun katılımın sağlandığı eğitimin açılış konuşmasını yapan Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci "Rekabet gücüne giden yolda en büyük ihtiyacımızdijital dünyanın aralıksız dönüşümüne uyumsağlamaktır" dedi.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri organizasyonu ile12-13 HazirantarihlerindeDiyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde,Dijital Dönüşüm, E-Ticaret ve E-İhracat konulu bir eğitim semineri gerçekleştirdi. Konunun uzmanları tarafından verilen 2 günlük eğitim seminerindekatılımcılar dijital dünyayailk adımı attılar. İhracatçılardanöğrencilere birçok kesimdenilgi görenseminere eğitimciolarak;TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı Merter Özdemir, E-Ticaret Merkezi Genel Müdürü Mehmet Erdemi, 3GEN Teknoloji CEO'suEngin Özgen, 4arc CEO'su Murat Çelik, 4arcCMO'suYetkin Şekeroğlu veEresMedya CEO'su YılmazEreskatıldılar.

DİJİTAL EĞİTİME YOĞUN İLGİ

İlgiyle karşılanane-ticaret eğitimini değerlendiren Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, yüksek katılımdanmemnuniyet duyduklarını ifade ederek;"Rekabet gücüne giden yolda en büyük ihtiyacımızdijital dünyanın aralıksız dönüşümüne uyumsağlamaktır. Firmalarımıza rehberlik edecek nitelikteki bu tarz eğitimlere GAİB olarak öncülük etmekten mutluluk duyuyoruz.Dijital dönüşümehızla uyum sağlanmasıgereken bugünlerde, buuyum sürecini geliştirmek için neler yapabiliriz veiş dünyasınınaktörleriolarakmentalaçıdankendimizi nasıl hazırlarızdiye sorgularken bunun ancak şuandagerçekleştirmekte olduğumuzeğitimlerden geçtiğini görüyoruz.Amacımız, değerli katılımcıların Dijital Dönüşüm konusunda farkındalıklarını arttırmak, kendiiş yapış modelleri içerisinde dijital varlıklarının tespitini yapmalarını sağlamak, doğru soruları sorarak,aldıkları cevaplar ile dijital dönüşüm yolculuğunda başarı veya başarısızlıkları tesadüflere bırakmamak. Umarız etkinlik sonundaamacımıza ulaşır ve katılımcılardan olumlu dönüşler alırız.Katılımcıların bizlere geri bildirimleriniçok önemsiyoruz ve bu dönüşlere istinaden planlama yapıyoruz. Bu eğitimleronlara farklıimkanlarve fırsatların yolunu açacaktır. Bu vesile ile, Diyarbakır'daki eğitim programımıza ev sahipliği yapan Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'nın değerli Başkanı Mehmet Kaya ve çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz."dedi. Ahmet Fikret Kileci, bölgedekiihracatçı firmalarımızın artık geleneksel ihracat yöntemlerindensıyrılarak e-ihracata yönelmesi;girişimci ruhlu öğrencilerinyapmak istediklerie-ticarete nereden başlayacaklarının farkında olarak bu işe girişmeleriiçinGüneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği bünyesinde bu tarz eğitimlerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri