Enver Cenk Şahin resmen Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü’nün prensip anlaşmasına vardığı Envar Cenk Şahin’in imza hazırlığında olduğu öğrenildi. Son olarak Kayserispor forması giyen genç oyuncunun bonservisi elinde bulunurken Gaziantep yönetimi ise bu futbolcu ile anlaşma sağladı.

Transferde harekete geçen Gaziantep Futbol Kulübü, dış transferde ilk olarak Envar Cenk Şahin ile anlaşma sağladı. Son olarak Kayserispor forması giyen ve bonservisi elinde bulunan Enver Cenk Şahin, Gaziantep Futbol Kulübü ile kesin anlaşma sağladı. Bu futbolcunun yeni sezonda Gaziantep forması giymesi kesinlik kazandı.

ENVER CENK ŞAHİN’İ TANIYALIM
Futbola Zonguldak Belediyespor altyapısına başladı ve daha sonra Zolguldakspor altyapısına geçti. Burada gösterdiği performans ile göz doldurarak büyük takımların ilgisini çekti. 2010 senesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak buraya transfer oldu.
2010 yılında Başakşehir takımında forma giymeye başladı. 2010-11 sezonunda iki kez A takım kadrosuna alınsa da forma şansı bulamadı. Sonraki sezona da A2'de başlayan futbolcu, 4 Aralık 2011'de Kayserispor ile oynanan maçta kadroya alındı ve 82. dakikada Edin Vizca'nın yerine oyuna girerek kariyerinin ilk Süper Lig maçına çıktı. O sezon oynadığı bir diğer maç Samsunspor mücadelesi oldu ve yedi dakika oynadığı maçta Başakşehir'in dördüncü golünün asistini yaptı.
2012-13 sezonunda daha sık kadroya girmeye başlayan futbolcu özellikle ikinci yarıda teknik direktör Bülent Korkmaz tarafından ilk 18'in değişmez oyuncularından biri haline getirildi.
79 kez millî takımlara çağrılan Enver Cenk Şahin, 2013 yılında Türkiye'de organize edilen 2013 FİFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda Türkiye U-20 formasıyla, El Salvador U-20 takımını 3-0 mağlup ettikleri maçta 2 gol kaydetmiş, bir de asist yapmıştır. Son olarak Türkiye 21 Yaş altı milli futbol takımı forması giydi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri