Vaser Liposuction Nedir?

Vaser Liposuction Nedir?

Vücudunuzda belirli bölgelerinizde istenmeyen fazladan yağlar varsa ve bu yağlarınızın görüntüsünden sıkıldıysanız, size rahatsızlık veriyorsa ve spor yapınca bile gitmiyorsa Vaser Liposuction tedavisiyle bu sorunu çözmek mümkün. Vaser Liposuction normal Liposuction tedavisinden farklı olup sadece bölgesel yağları eritmede kullanılan bir tedavi yöntemidir.

Vaser Liposuction, kısaca yağların emilmesi anlamına gelir ve insanların gelişim süreleri boyunca vücutlarındaki yağ hücreleri artar fakat gelişim süresi tamamlandığında yağ hücreleri sayısı durur ve bu yağ hücrelerinin hacimleri artar kilo olarak adlandırdığımız şey de kısaca bu durumdur. Bu da dışarıdan şişkinlik gibi görünür ancak fazla kilolarınızdan kurtulmak için egzersiz yapmanız da diyet yapmanız gibi bazen yeterli gelmez işte tam da bu sırada Vaser Liposuction devreye girer. Bu görünen yağ birikintileri vücudun şeklini bozar, Vaser Liposuction bir kilo verme yöntemi değildir sadece belirli bölgelerdeki fazla yağların alınması ve vücudun dengelenmesi yöntemidir. Vaser Liposuction bir kilo verme yöntemi olmadığından obezite tedavisiyle alakası yoktur ve bu tedavi sırasında kullanılmaz. İstenilen güzelliğe kavuşmak için sıkça tercih edilen bir yöntemdir ve birikmiş yağlar vücuttan alınır. Vaser Liposuction bir vücut şekillendirme yöntemidir asla bir kilo verme yöntemi değildir. Kadınlarda genellikle basen bel ve karında biriken yağların alınmasında kullanılır, erkeklerde ise bel bacak bölgesinde kullanılır.

Vaser Liposuction Nasıl Yapılır?

Hastanın isteği doğrultusunda Vaser Liposuction yaptırmak istediği bölgeye lokal ya da genel anestezi ile yapılan bir işlemdir. Vaser Liposuction işleminin süresi uygulanacak bölgenin büyüklüğüne ve kaç tane bölgeye uygulama yapıldığına göre değişir ve bu süre gibi birçok konu da https://www.gokhanhaytoglu.com/vaser-liposuction.html internet sitesinde mevcuttur. Yaparken öncelikle yapılacak bölgeye 3 ya da 5 mm lik delikler açılır ve kandillerle içerideki yağ emilir. Yapılacak bölgeye içerisinde ağrı kesici, lokal anestezi madde ve kanamayı azaltıcı özel ilaçlar da bulunan bir serum enjekte edilir. Bu tedavi yapılırken tedavi yapılan bölgedeki hayati damarlara zarar vermez ve ameliyat bittikten sonra iyileşme çok hızlı olur. Yüzeye uygulanan Vaser tedavisi vücutta sıkılama yapar bu sayede hem yağlar gider hem de vücut sıkılaşır ve kişinin vücut hatları belli olur.

Neden Vaser Liposuction?

Vaser Liposuction yöntemi diğer bir deyişle ultrasonik Liposuction yöntemi günümüzde uygulanan Liposuction yöntemlerinden sadece bir tanesidir. Bu yöntem Amerika Birleşik Devletleri ilaç kurumu FDA tarafından da onaylanmış bir Liposuction yöntemidir ve bu sayede diğer Liposuction yöntemlerinin önüne geçmiştir. Vaser Liposuction tedavisinde ileri teknoloji ile ultrasonik ses dalgaları kullanılarak ince kamiller belgeselde yağların emilimini sağlar. Bu yağlar içerdeyken parçalanır ve sıvı halde dışarıya aktarılır. Bu yöntem damarlara ya da dokuya zarar vermediği için ameliyat sonrasında çukurluklar oluşmaz. Vaser Liposuction konusunda Op. Dr. Gökhan Haytoğlu ile iletişime geçilerek çok daha fazla bilgiye ulaşılması da mümkün.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri