"Teklif gelirse ilk uçakla giderim"

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica gündeme dair flaş açıklamalarda bulundu. Ligin 13. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacakları karşılaşmanın zor geçeceğini dile getiren tecrübeli teknik adam ayrıca, milli takımdan teklif gelmesi halinde bu teklifi kabul edeceğini söyledi.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, ülkesi Romanya'nın spor medyasına açıklamalarda bulundu.

OYUNDA MİRALLIS’I BULDUK
Oğlu Stefan'ın analizleriyle kendisine yardımcı olduğunu ve bu sayede Mirallas'ı transfer ettiklerini belirten Sumudica, Romanya Milli Takımı ile ilgili ise "Romanya Milli Takımı'ndan teklif gelirse ilk uçakla giderim" dedi.

5 AYIM DAHA VAR
Sözleşmesinin sezon sonunda bittiğini söyleyen Marius Sumudica, "Kupa maçı ve sonrasında evimizde Yeni Malatyaspor maçı var. Ne olacağını göreceğiz. Sözleşmem sezon sonunda bitiyor, 5 ayım daha var. Türkiye'yi seviyorum. Başarılı bir teknik direktörsen, zaten puan durumu senin yerine konuşuyor." dedi.

FENERBAHÇE MAÇI ZOR OLACAK
Türkiye'den ayrılırsa Romanya'ya döneceğini söyleyen Sumudica, "Türkiye'de bana farklı davranılıyor, Romanya'ya göre büyük fark var. Buradan ayrılırsam; Romanya'ya dönebilirim ancak takımımı milyon Euro'lar kazanan oyuncuların olduğu, 60 milyon bütçeli takımlara karşı hazırlamayı tercih ederim. 3 hafta sonra Fenerbahçe ile oynayacağız. Büyük bir takım, Valencia gibi bir oyuncusu var, Bayern Münih görmüş Luiz Gustavo var. Zor bir maç olacak." ifadelerini kullandı.

MİRALLAS’IN TRANSFER SÜRECİ
Mirallas'ın transfer sürecinden bahseden Marius Sumudica, "Oğlum Stefan bana analizlerde yardım ediyor çünkü günde 20 saat PlayStation oynuyor, her oyuncunun nerede oynadığını biliyor. Everton'da birçok maça çıkmış, Belçika Milli Takımı'nda oynamış bir Mirallas'ı transfer ettik analizlerle. Mirallas bana, 5 milyon Euro maaşla Arap ülkelerine gidebileceğini ancak daha küçük bir takımda neler yapabileceğini görmek istediğini söyledi. Oğluma da rakip defans oyuncularını analiz etmesini söyledi. Böyle oyuncularla çalışınca, sen de bir şeyler öğreniyorsun." şeklinde konuştu.

TEKLİF GİDERSE İLK UÇAKLA GİDERİM
'Romanya Milli Takımı'ndan teklif gelirse kabul eder misin?' sorusuna Marius Sumudica, "Romanya Milli Takımı'ndan teklif gelirse reddedemem, büyük bir onur olur. Eğer beni isterlerse, ilk uçağa binerim ve hemen giderim ancak şu andaki teknik direktör Radoi'yi destekliyorum." cevabını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri