Trippters ile En Çok Tercih Edilen Turlar

Trippters acentalar ile tur yapmayı sevenleri bir arada toplayan online bir Pazar yeridir, sizde erken rezervasyondan faydalanın.

Doğu Express sömestir turu, özellikle sömestir döneminde en çok tercih edilen tur programlarından birisi olarak dikkat çekiyor. Sömestir turu ile birlikte Covid-19’un olumsuz yönlerini bir kenara itebilir ve pandemi koşullarına uygun olarak tatile çıkabilirsiniz. Totalde 6 gun süren yolculuk ile birlikte, inanılmaz bir tur sizleri bekliyor. Pokut turu alışılagelmiş tatil anlayışının aksine, gezerek ve görerek yapabileceğiniz bu tur ile birlikte Sarıkamış’ın eşsiz güzelliklerini görebilecek, Katerina Köşkü ile eşsiz fotoğraflar çekebileceksiniz. Ardından geçilecek olan kayak merkezinde kış sporu aktivitelerine katılım gösterebileceksiniz. Son olarak Şehitler Anıtı’nı ziyaret ederek, bölgenin eşsiz ruhunu yaşayabileceksiniz. İlk günü bu şekilde geçirerek, çeşitli bölgeleri ziyaret ederek tamamlayacaksınız.

Doğu Express tur planında 3. Gün ile birlikte Çıldır Gölü ile başlanmaktadır. Ermenistan sınırına yer alan köy bölgeleri ve Ani Harabeleri ziyaret ediliyor. Kar altında kalmış bölgeler gezilmesinin ardından, gurme lezzetler tatmak için çeşitli görsel alanlar ziyaret ediliyor. Bölgenin ruhunu ve dokusunu yaşayabileceğiniz alanlarla birlikte, buzu kırıp balık tutma aktiviteleri başta olmak üzere, bölgenin geçim kaynağı ve kültürel aktiviteleri sizlere aktarılmaktadır. Atlı kızaklarla göl turunun ardından konaklama alanına geri dönülmektedir.

Bu arada en çok tercih edilen turlarımız genelde Karadeniz yaylaları turu için oluyor.

4. Gün ise, İshak Paşa Sarayı, Iğdır ve Doğubeyazıt bölgelerini ziyaret etmekteyiz. Sabahın erken saatlerinden itibaren yapılan gezilerle birlikte yola çıkılarak, Ermenistan sınırında yer alan nehir bölgesi ziyaret ediliyor. 5137 rakımlı olan Türkiye’nin en yüksek dağının eteklerine ilerleniyor ve muhteşem manzara eşliğinde Osmanlı mimarisinin eşsiz örneklerine göz atıyoruz. Son gun ise Doğu Express’i ile birlikte, erken saatlerden Kars Tren garıyla Erzuruma’a seyahat ediyor ve Erzurum içerisinde küçük bir tur gezisi düzenlememizin ardından Sivas üzerinden Samsun’a geri dönüyoruz.

Doğu Express Tur Fiyatları

Doğu Express tur fiyatları, tatil planına ve bölge içerisinde yapılan kişisel harcamalara göre değişiklik gösterebilmektedir. Fiyatlandırma detayları ve tur ile ilgili merak ettiklerinizle ilgili detaylara sitemizi ziyaret ederek ulaşabilir ya da telefon açabilirsiniz. Unutulmaz bir kış tatili için siz de erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Daha Fazla Bilgi İçin: https://www.trippters.com/

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri