Gaziantep Olay Medya 29 Yaşında...

30 Kasım 1992’den, 30 Kasım 2020’ye... 28 Yıldır sizleri habersizbırakmadık

Gazetecilikte her zaman ilklerin öncüsü olan Olay Gazetesi, geçen 28 yıl içerisinde Gaziantep’e televizyon, günlük binlerce kişinin tıkladığı bir internet haber sayfası ve Ajans hizmetleriyle ve bu süreçte halkın desteğini arkasına alarak büyüyen dev bir medya kuruluşu oldu.

30 Kasım 1992’de M.Erol Maraş ve Raci Dölek tarafından zamanın en yeni teknolojisi olan ilk ofset baskılı günlük gazetesi olma ünvanını alan Olay Gazetesi, zamanla hem teknolojisini hemde alt yapısını yeniledi. Tek işi gazetecilik olan insanların yazıları, haber ve fotoğraflarıyla halkın televizyonu, halkın gazetesi ve internet sitesi olarak hizmet veren Olay Medya Grubu, liderliği yine elden bırakmadı.

Yılların teknolojisine yenik düşmemek için her geçen gün yeni projeler ve medya alanında yerelden ulusala önemli hizmetlere imza atan Olay Medya, 29. yılına girerken objektif habercilik anlamında hiçbir zaman ödün vermedi. Güçlü yazar kadrosu, tecrübeli muhabir ve foto muhabir ekibinin yanı sıra, ajans olarak önemli firmalara hizmet veren Olay Medya, yerli ve milli olmaktan hiçbir zaman vazgeçmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri