ŞİMŞEK 5 AYDA DEVRİM YAPTI, EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ ZEYBEK'İN ÇALIŞMA HIRSI VE SAVAŞ DURDU TURİZM HAREKETLENDİ

ŞİMŞEK 5 AYDA DEVRİM YAPTI, EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ ZEYBEK'İN ÇALIŞMA HIRSI VE SAVAŞ DURDU TURİZM HAREKETLENDİ

KÖŞE YAZISINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

https://youtu.be/kIaJpgf7gYg

Gaziantep'in Türkiye'nin en önemli şehirlerinden olduğunu biliyorsunuz. Yanı başımızda savaş devam ediyor. Sağolsun sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diplomasi hareketiyle ateşkes ilan edildi. Bu olay gerçekten Gaziantep turizmi için önemliydi. İyi de sonuçlar almaya başladık. Bunun yanı sıra biliyorsunuz, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesine hem eğitimli, hem sanayici, hem de bu işin kökünden gelen Cengiz Şimşek seçilmişti ve 5 ayda yaptıklarını takdirle karşılıyoruz. Gaziantep sanayisi için hiç durmuyor. Ankara'da adeta bir ev açmış gibi sürekli giderek, Gaziantep sanayisinin daha çok hizmet görmesi için büyük bir mücadele veriyor. Ayrıca, Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne atanalı 15-20 gün olan sayın Zeybek'in başarılı şekilde Gaziantep'in ana sorunlarını analiz ederek çalışma temposu bizleri de mutlu ediyor. Kentin daha güvenli bir şehir olması için olayları olmadan önce "Tanı koyarak" çözmeye çalışıyor. Asayiş uygulamaları da yerinde bir karardır. En çok istediğimiz sayın müdürden gençlerin uyuşturucuyla buluşmadan önce engelleme çalışmalarını da takdir ediyoruz.

ŞİMŞEK GELDi, ORGANİZENİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Sayın Cengiz Şimşek, gerçekten de yıllardır hayal ettiği ve emeği olduğu Gaziantep Organize Sanayi Bölgesine başkan olunca hızlıca geldiğini belli eden büyük değişimler oldu. Sanayicinin dostu olan sayın Şimşek, biliyorsunuz ki geçmişine baktığımız da 30 yıl önce Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde bir bölge olduğu dönemlerde memur olarak başladığı yolculuğuna Şef, Müdür Yardımcısı ve daha sonra da Müdür olarak görevini sürdürdü. Ve yoğun bir şekilde de görevini Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde yapılan seçimlerden öncede yönetim kurulu üyeliği, Muhasip üye ve başkan vekili olarak görevlerde bulundu. Sanayici kendi yönetimini seçme kararını verdikten sonra Gaziantep Organize Sanayi Bölge Başkanlığına aday oldu. İyi bir eğitim alan ve sanayici kökenli olan ODTÜ'yü başarıyla bitiren sayın Cengiz Şimşek, 30 yıl sonra ve 5 bölgeden oluşan ve emeği olan yere başkan seçildi. Ve tüm sanayiciler tek liste ile gidelen seçimde oylarını tamamını verdiler. Sayın Şimşek, göreve başlayalı yaklaşık 5 ay olmuş. Bu 5 ay süresince 5. bölgenin alt yapısını ve yollarını bitirerek, yapılandırmayı hızlandırmıştır. Şu an Organize Sanayi 5. bölgede gittiğiniz zaman 5 ay önceki durumuyla yeni durumu karşılaştırdığınızda sayın Şimşek ve ekibinin ne kadar hizmet yaptığını görürsünüz. Sayın Şimşek aynı zamanda da sayın Vali Davut Gül ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve tüm Sivil Toplum Örgütleriyle ortak hareket ederek, sanayicinin sorunları konusunda büyük bir mücadele vererek, elinden geleni yapıyor. Biz de kendinisine 5 aylık hizmet süresince yaptıklarının yapacaklarının teminatı olarak gördükten sonra çalış sayın başkan.

EMNİYET MÜDÜRÜNÜN 15 GÜNLÜK İCRAATI

Biz daha önce sayın Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne atanan Cengiz Zeybek beyin gerçekten de özgeçmişine baktığımız zaman iyi bir emniyetçi olduğunu daha önceki yazımda yazmıştım. Gaziantep'in sorunlarının da neler olduğunu da dilim döndüğünce gündeme getirmiştim. 15 günlük sayın Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek beyin icraatına baktığımız da en çok istediğim benim, gençlerin uyuşturucuya düşmemesi için okul önlerinde uyuşturucu ile mücadelesinden dolayı teşekkür ediyorum. Bir de her gün yoğun şekilde asayiş uygulamaları yapıyor. En azından bu asayiş uygulamaları yasa dışı iş yapanları caydırmayı sağlıyor. Ama ne var ki, 2 TL taksitle pompalı av tüfekleri konusunda sayın Emniyet Müdürü Zeybek'in bir şey yapması imkansız. Ancak yapılan asayiş uygulamalarında da pompalı tüfekler konusunda taşıyanları da güzel bir dille uyarıyorlar. Yani tek kelimeyle Gaziantep'te bazı yasa dışı işi yapan insanlar ve guruplar kendilerine çeki düzen vermeleri konusunda sayın Zeybek'in mücadelesi sonucunda bir başarının olduğunu da söyleyelim. Biz sayın Emniyet Müdürümüzün Gaziantep'e hizmet yaptığı müddetçe yanlışlarını eleştiririz, doğrularını da alkışlarız.

SAVAŞ DURDU TURİZM HARAKETLENDİ

Barış Pınarı harekatının birden durması Gaziantep açısından çok önemliydi. Çünkü, Barış Pınarı Harekatı hemen bizim yanı başımızda olan Karkamış ilçemizin 10 kilometrelik kimine göre Kobani, bazılarına da baktığımız da Ayn El Arab olarak söyleniyor. Ama biz Türkler burayı Ayn El Arab olarak konuşuyoruz. Ayn El Arab tam bize 1 saat yakınlıktadır. Bunu niye söylemek istiyorum. Bizim Gaziantep sınırında da Barış Pınarı Harekatının etkin bir durumdadır. Bu nedenle de bu Barış Pınarı Harekatının durması Gaziantep'in turizmi açısından çok önemli bir gelişmedir. Çünkü, Gaziantep sayın Fatma Şahin'in sayesinde Festivaller ve Turistik bir kent olarak anılıyor. O nedenle Gaziantep turizmden faydalandığı için bizim Gaziantepli esnafımız da harekatın Türkiye lehine sonuçlanmasından dolayı da çok mutludur. Birden ateşkesten sonra yine uçaklarımız ve otellerimiz dolmaya başladı. Gaziantep'in ne kadar güvenli kent olduğunu da söylememize gerek yok. Barış Pınarı Harekatının ateşkesi en çok Gaziantep'imize yaramıştır. Bundan dolayı başta sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a özel teşekkür ediyorum.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri