HEDEFE 6 MAÇIMIZ VAR

HEDEFE 6 MAÇIMIZ VAR

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, yüreklere su serpti;

"Lige nasıl başladığın değil, nasıl bitirdiğin önemli" diyerek taraftarları umutlandıran Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, sezon sonunda hedefe ulaşacaklarına inandığını söyledi. 3 maçları değil, 6 maçları kaldığını dile getiren tecrübeli teknik adam, "Biz bu takımı Süper Lige çıkaracağız" dedi.

Geçen yıl Erzurumspor ile yaşadığı şampiyonluğu bu sezon Gazişehir Gaziantep ile yaşamak isteyen Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, sık sık oyuncularını uyararak tecrübelerini anlatıyor. Kalan maçlarda neler yapmaları gerektiğini takımına anlatan Mehmet Altıparmak, "Lige nasıl başladığın değil, nasıl ve nerede bitirdiğin önemli" diyerek bir kez daha yüreklere su serpti.
Spor Toto 1. Ligin bitimine 3 maç kala hedeflerinin Play-Off'ta final oynayarak Süper Lige çıkmak olduğunu dile getiren Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Bizim 6 maçımız kaldı. Biz takım olarak böyle bakıyoruz. Ligde oynayacağımız üç maç ve Play-Off'ta oynayacağımız üç karşılaşma sonrasında hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri