Sumudica: "Oyuncularımı tebrik ediyorum

Sumudica: "Oyuncularımı tebrik ediyorum

Gaziantep teknik direktörü Sumudica, Başakşehir maçının ardından beIN Sports'a konuştu. Sumudica'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Çok kaliteli bir kadroya sahipler. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum, mücadeleyi son dakikaya kadar bırakmadılar. 10 kişi kalmamıza rağmen mücadele ettiler. Hepsini tek tek tebrik ediyorum. Güray'ın kişisel bir hatası oldu o dakikada kart görmemesi gerekiyordu. Her şeye rağmen takım mücadele etti. 11'e 11 olsa farklı olabilirdi.

"Ceza almak istemiyorum"

TRT Spor'a konuşan Sumudica şunları söyledi:

Maça sarı kart ile başladım. Topu biraz geciktirmek istedim bunu hak ettim belki ama kaptanları da sarı kart görmesi lazımdı. Kolumda morluklar var. Göztepe maçında da oldu bu olay. Ben 12.adam gibi takımımı iten biriyim, artık beni tanımaya başladılar sanırım ağzımı erkenden kapatmak istiyorlar. Eğer benim sadece yedek kulübesinde oturmamı istiyorlarsa öyle yaparım.

Eğer 11'e 11 oynamaya devam etseydik bu maçı kaybetmezdik. Çok fazla konuşup ceza almak istemiyorum. Bütün kontaklarda rakip lehine kararlar veriliyor. Bilmiyorum herhalde Gaziantep'in yukarı çıkmasını istemiyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri