Annelere milli hokeycilerden destek

Annelere milli hokeycilerden destek

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ve milli sporcularımızdan, Diyarbakır annelerinin oturma eylemine destek geldi.

Diyarbakır annelerinin oturma eylemine bir destek de Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ve milli sporculardan geldi. Başkan Sadık Karakan'ı Başkanvekili Bayram Yüksel ve Genel Sekreter Caner Erim yalnız bırakmadı. Milli sporcular annelere destek verdiler.
Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Karakan ile beraberindeki sporcularla oturma eylemi yapan aileleri ziyaret etti, onlarla görüştü. Sporcular ellerini öptüğü annelere karanfil verdi.
Sporculara sarılarak gözyaşı döken anneler kısa sürede evlatlarına kavuşma temennisinde bulundu.
SADIK KARAKAN AÇIKLAMA YAPTI
Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, burada yaptığı açıklamada şu görüşyere ver verdi; "Çocukları PKK terör örgütü tarafından istismar edilen, kaçırılan yada kandırılan annelerimizin yanında olmak onların bu haklı ve meşru eylemlerine destek vermek için geldik Türkiye Hokey Federasyonu olarak. Acılı bir tablo tabiki. Bu arada, şunu belirtmek istiyorum. PKK bir terör örgütüdür ve bu annelerimizin kapısında beklediği parti, her ne kadar yasalarımıza göre legal bir parti olsa dahi maalesef PKK terör örgütünün siyasi kanadıdır. Bunu böyle görüyor ve yorumluyoruz. Bu partinin milletvekilleri bizim ödediğimiz vergilerden maaş almaktadılar ve biz hakkımızı helal etmiyoruz. Yine bu siyasi parti devlet hazinesinden yardım almaktadır. Yine bizim ödediğimiz vergilerden ödenmektedir. Eğer HDP bunun aksini iddia ediyorsa, o zaman bu meydan da haykıra haykıra PKK'nın bir terör örgütü olduğunu herkese beyan etmeli" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri