Gaziantep'te hayvan katliamı!..

Gaziantep'te hayvan katliamı!..

Gaziantep'te Hayvan Katliamı. 13 Kedi Zehirlenerek Öldürüldü" başlığı ile duyurduğu haber üzerine Gaziantep Valisi Davut Gül bir açıklama yaptı.

Vali Gül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İlimizde zehirlenen kedilerle ilgili arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu üzücü olayın faillerini bulup adalete teslim etmek boynumuzun borcudur..."dedi.

İŞTE VALİ GÜL'ÜN O AÇIKLAMASI

NE OLMUŞTU

HDPKocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Gaziantep'te hayvan katliamı gerçekleştirildiğini duyurdu.

Milletvekili Gergeroğlu Gaziantep'te Fare zehriyle 12-13 kedinin zehirlenerek öldürüldüğünübelirtirken, Hayvan Hakları Yasası için AKP'ye çağrı yaptı. OlayıTwitter hesabından paylaşan Gergerlioğlu, şöyle dedi: "Maalesef bugün Gaziantep'te kedi katliamı vardı! Bir şahıs fare zehiri dökmüş, 12-13 kedi ölmüş, son anda kurtarılan da var. Hayvan hakları yasasını geciktiren AKP'ye ye tekrar hatırlatıyorum!Geçen seneden beri oyaladığınız yasa sonucu bu canlıların vebali boynunuzdadır!"

İŞTE GERGEROĞLU'NUN O PAYLAŞIMI

Ömer Faruk Gergerlioğlu Maalesef bugün Gaziantep'te kedi katliamı vardı! Bir şahıs fare zehiri dökmüş, 12-13 kedi ölmüş, son anda kurtarılan da var Hayvan hakları yasasını geciktiren ye tekrar hatırlatıyorum!!! Geçen seneden beri oyaladığınız yasa sonucu bu canlıların vebali boynunuzdadır!!!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri