Güray Vural 2 yıllık imzaladı

Güray Vural 2 yıllık imzaladı

Gazişehir Gaziantep yönetimi uzun süredir görüşme halinde olduğu Güray Vural ile sözleşme imzaladı. Topuk Yaylası kampına katılan Güray, kendisini Gazişehirli yapan imzayı attı. Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Demsoy ile bir araya gelerek sözleşme imzalayan Güray, takıma katılan ikinci yerli transfer oldu.

Transferde şu ana kadar yerli olarak sadece Muğdat Çelik ile sözleşme imzalayan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, Elman Bjarnason'u verdiği Akhisarspor'dan Güray Vural'ı kadrosuna kattı. Başarılı futbolcu takımın Topuk Yaylası kampına katılırken Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Demsoy ile bir araya gelerek sözleşme imzaladı. Kendisini 2 yıllığına Gazişehirli yapan imzayı atan Güray, yeni sezonda Gazişehir'le Süper Lig'de yoluna devam edecek.

GÜRAY VURAL KİMDİR?

11 Haziran 1988 tarihinde Afyon'da dünyaya gelen Güray, futbola Eskişehirspor alt yapısında başladı. 2007 yılında transfer olduğu Denizlispor'da 2011 yılında profesyonelliğe geçiş yapan Güray Vural daha sonra ise Akhisarspor'a transfer oldu. Burada gösterdiği performansla Milli Takıma kadar yükselen ve Trabzonspor'a transfer olan Güray, yüksek hızı ve uzaktan şutlarıyla adından söz ettirmeyi başardı.

Son olarak Kayserispor ve Akhisarspor formalarını terleten deneyimli futbolcu, sol kanat mevkisinde forma giyiyor. Kariyerinde 324 resmi müsabakaya çıkan Güray, 25 kez gol atıp 44'de asist yapma başarısı gösterdi. Güray Vural önümüzdeki iki yıl boyunca kulübümüzün başarısı için ter dökecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri