CHP nabız yokluyor

CHP nabız yokluyor

CHP heyetleri beklenen oyu alamadığı bölgelerde bir dizi temaslarda bulunuyor. Gaziantep'e gelen CHP heyeti iş dünyası örgütleri ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek yeni stratejiler belirlemeye çalışıyor.

CHP heyetleri beklenen oyu alamadığı bölgelerde bir dizi temaslarda bulunuyor. Gaziantep'e gelen CHP heyeti iş dünyası örgütleri ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek yeni stratejiler belirlemeye çalışıyor. Hazırlanacak raporlar 4-6 Ekim'de CHP'nin Bolu'da yapacağı kampta tartışılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Gülizar Emecan ile Çanakkale ve Eskişehir milletvekillerinden oluşan heyet bazı inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Gaziantep'e geldi heyete CHP'nin Gaziantep eski ve yeni milletvekilleri ile Belediye Başkanları il ve ilçe teşkilatları da eşlik ediyor. CHP heyeti Gaziantep Sanayi Odası ve Ticaret Odası yönetimleri, ile bir araya gelerek kentin ekonomik sorunları hakkında bilgi aldı. CHP'nin Gaziantep'te neden istediği oy oranına ulaşamadığı hususunu da inceleyen heyet tüm bulguları rapor haline getirecek. Kalabalık CHP heyeti Gaziantep sanayi Odası'nda Başkan Adnan Ünverdi ile bir araya gelirken Ticaret Odası'nda ise Başkan Tuncay Yıldırım ile görüştü.Heyet ayrıca bazı sivil toplum örgütlerini de ziyaret etti.

RAPORLAR KAMPTA TARTIŞILACAK

CHP kampında partinin yeni yasama döneminde Meclis gündemine taşıyacağı kanun teklifleri ve önerilerin ele alınması bekleniyor. CHP Grubu kendi önerilerinin yanı sıra iktidar partisinin gündeme getireceği "yargı paketi" gibi teklifleri de yine kampta değerlendirecek.

Kampta milletvekillerinin bölgelerine ilişkin çalışmalarını parti yönetimine aktaracağı belirtilirken, partinin son yerel seçimlerde az oy aldığı seçim bölgelerindeki yeni stratejileri masaya yatırılacak.

Parti örgütü ve milletvekillerinin bu yerlerde propaganda yaparken dikkat etmesi gerekenler, seçmene anlatılması istenen konular değerlendirilecek.

Öte yandan, CHP yönetimi yerel seçimlerin ardından yaptığı değerlendirme toplantıları sonrasında az oy aldığı yerlerde milletvekili görevlendirmeleri yaptı.Görevlendirilen milletvekillerinin hazırladıkları raporları kampta yönetimin bilgisine sunacağı da öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri