Gaziantep Sağlık Müdürü’nü atanmasını sağlayan isim kim? İşte sürpriz atamanın perde arkası!

Gaziantep Sağlık Müdürü’nü atanmasını sağlayan isim kim? İşte sürpriz atamanın perde arkası!

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü’ne gündemde olmayan ve adı hiç geçmeyen Dr.Ümit Tiryaki’nin atanması, sürpriz olarak değerlendirilirken atamanın perde arkasında Cumhurbaşkanlığı’nda etkili bir isminin tavsiyesi sonucu atandığı ileri sürüldü. Gaziantep Sağlık İl Müdürlüğü’ne atanan Ümit Tiryaki’nin Nizipli olması; atamada etkin rol oynadığı öğrenildi.

GAZİANTEP’TE EN FAZLA 1 YIL DAYANILIYOR!
Gaziantep’te 2015’ten bu yana 7 Sağlık Müdürü değişirken, Sağlık Müdürlerinin görevde kalma süre ortalamalı 1 yılı bile bulmadığı belirtildi. Bu nedenle Gaziantep’e yeni gelen Tiryaki’nin ne kadar görev yapacağı şimdiden merak ediliyor.

GAZİANTEP’TE KORONA TABLOSUNU DURDURABİLECEK Mİ?
Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Dr.Ümit Tiryaki’nin, Türkiye’nin en fazla korona virüste vaka ve vefatın yüksek olduğu Gaziantep’te bu sayıyı düşürüp düşürmeyeceği de merakla beklendiği öğrenildi.

TİRYAKİ EKİBİ DEĞİŞTİRECEK Mİ?
Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Dr.Ümit Tiryaki, Sağlık Müdürlüğü’ndeki ekibi değiştireceği söylenirken, yasal olarakta Dr.Serdar Sarıfakı’nın istifasından sonra da mevcut üst düzey yönetimi de otomatik görevden düştükleri ifade edildi. Böylece Sağlık Müdürlüğü’ndeki birçok müdür yardımcısının yanı sıra başhekimlerinde şimdiden görevlerinden ayrılacakları ileri sürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri