Mücevherde Altın Etkisi

Mücevherde Altın Etkisi

Altın yüzük modellerimizi kapsayan mücevher çeşitlerimiz içerisinde birbirinden değerli taş çeşitleri bulunmaktadır. Bu taşların her biri için altın zemin kullanılmakta ve tasarımlara kaliteli bir görüntü sunulmaktadır.

Mücevher tasarımları içerisinde oldukça önemli olan altın işlemeler sayesinde sade tasarımlı modellerde bile oldukça ihtişamlı görüntüler oluşabilmektedir. Bu nedenle ürünlerimizde kullanılan altınlar hassas bir işçilik ile hazırlanmaktadır.

Altının kaybolmayan değeri sayesinde sizler için hazırlamış odluğumuz tasarım mücevherler de yıllar geçmesine rağmen değer kaybetmeden var olabilmektedir. Bizler de ürünlerimizi tasarlarken bu değeri yansıtabilecek modeller ile tasarımlarımızı hazırlamaktayız.

İhtişamlı Altın Setler

Altın ürünler içerisinde en çok tercih edilen bir diğer ürün kategorimiz ise setler olarak bilinir. Bu setler günlük kullanım için tercih edilmesinin yanı sıra nişan ya da düğün hediyesi olarak da hazırlanabilmektedir.

Nişan seti olarak en çok tercih edilmekte olan su yolu modellerimiz içerisinde; küpe, kolye ve bileklik bulunurken alyans ya da tek taş gibi yüzük modellerimizle de nişan alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Setler içerisinde yer alan altın kolye modellerimizin çok beğenilmesi durumunda ayrı olarak da satın alınması mümkün olmaktadır. İsteğinize bağlı olarak kolye modellerinizi kendi tercih ettiğiniz bilekliklerle de farklılaştırabilirsiniz.

Nişan ve düğün alışverişlerinde tercih edilmekte olan bu setler içerisinde pırlanta taşlı modellerin yanı sıra yalnızca altın olarak bilinen ürünler de bulunmaktadır. Sizlerin tercihleri doğrultusunda bu tasarımlarda farklı değişiklikler de yapılabilmektedir.

Modern Tasarımları Üzerinizde Taşıyın

Ariş tasarım ürünleri sayesinde yılın trend olan ürünlerini kolaylıkla günlük yaşamınızda kullanabilirsiniz. Hazırladığımız ürünlerin modaya uygun olmasının yanı sıra özgün tasarım detayları da sunması sayesinde günlük kullanımlarınızı şıklığa dönüştürebilirsiniz.

Markamız ürünleri içerisinde çok fazla tercih edilmekte olan yeni trend modeller ile birlikte aynı zamanda sadeliğin zarif görüntüsünü de tarzınıza yansıtmanız mümkün olacaktır. Büyük ve görkemli taşlar olmadan da şık görünebilmeniz markamız ürünleri sayesinde sağlanmaktadır.

Kategorilerimiz içerisinde yer alan altın küpe modellerimiz de aynı şıklığı yansıtan ürünler olarak karşımıza çıkmaktadır. Zarif bir tarz yansıtan ürünlerin sizlere ulaştırılması için de oldukça titiz paketleme hizmetlerimiz ile çalışmaktayız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri