Araç Kiralama Şartları Nelerdir?

Araç Kiralama Şartları Nelerdir?

Araç kiralama için güvenilir bir firmaya ve konforlu araçlara ihtiyaç vardır. İzmir oto kiralama firması zengin araç portföyü ve uygun fiyatları ile araç kiralayan bir firmadır. Müşterilerine her türlü kolaylığı sağlayan firma müşteri memnuniyetine önem veren bir firmadır ve müşterinin konforu için her türlü detay düşünülmüştür.

Araç Kiralama Ücreti Nasıl Ödenir?

Araç kiralamak için firmayı aramanız gerekir. Seçtiğiniz aracının özelliklerine göre fiyatı değişmektedir. Kredi kartı ile ödeme yapabileceğiniz gibi peşin olarak ödeme yapmak da mümkündür. Araç kiralama İzmir firması İzmir geneline hizmet veren bir firmadır. Firma araç depolarını boş olarak teslim eder ve boş olarak alır. Araba kiralamak için şartlar poliçeye yazılır. Poliçede belirtilen şartlar dışında herhangi bir nedenden dolayı sorumlu tutulamazsınız.

Araçların Kaza Yapması Durumunda İzlenen Yol Nedir?

Firmanın kiraladığı tüm araçların trafik sigortası ve kaskosu vardır. Kaza anında sadece tutanak tutarak firmaya bildirmeniz yeterli olacaktır. Aracın çekilmesi kasko ve trafik işlemleri ile firma ilgilenir. Alkollü iseniz aracın tüm hasarını siz ödersiniz. Trafik kurallarında geçerli olan kurallar firma için de geçerlidir. Araba kiralama ücretleri piyasaya göre oldukça uygundur ve her bütçeye uygun araç bulmak mümkündür. İzmir araç transfer firması güvenilir ve profesyonel hizmet veren bir firmadır. Daha ayrıntılı bilgi için Shiftotokiralama.com sitesini takip edebilir ve müşteri temsilcisi ile görüşebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri