BASKETÇİLER 67-66 KAYBETTİ

ING Basketbol Süper Ligi’nde Koronavirüs nedeniyle iki hafta maça çıkmayan Empera Halı Gaziantep Basketbol takımı, deplasmanda Aliağa Petkim ile oynadığı maçtan 67-66 mağlubiyetle ayrıldı.

ING Basketbol Süper Ligi’nde Koronavirüs nedeniyle iki hafta maça çıkmayan Empera Halı Gaziantep Basketbol takımı, deplasmanda Aliağa Petkim ile oynadığı maçtan 67-66 mağlubiyetle ayrılarak bu deplasmanda istediği sonuc alamadı. İlk iki periyodu kaybeden Gaziantep, ikinci yarıda muhteşem bir dönüşle öne geçmesine rağmen son saniyelerde maçı kaybeden taraf oldu.

Empera Halı Gaziantep Basketbol takımı, ING Basketbol Süper Ligi’nde Aliağa Petkim ile oynadığı karşılaşmayı 67-66 kaybetti. Kırmızı-Siyahlı takım iki hafta aradan sonra yeniden sahaya inerken bu deplasmandan mağlubiyetle ayrıldı. Gaziantep Basketbol takımı maçın ilk periyodunu 21-14 kaybederken devreye ise 40-32 mağlup girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yapan Gaziantep ekibi, üçüncü periyodu 54-61 kazanırken son saniyelerde istediği oyunu sahaya yansıtamayarak salondan 66-67 tek sayıyla mağlup ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri