MUHTEŞEM NİKAH

Gaziantep’in tanınmış simalarından Eurobano Tekstil ve Edoux Asansörleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sezgin’in yakışıklı oğlu Kerimcan, hayatını Suat Sanlı’nın güzel kızı Sena ile birleştirdi. Nikah, Gaziantep’in tanınmış bir çok simasını da bir araya getirdi.

Gaziantep’in tanınmış simalarından Eurobano Tekstil ve Edoux Asansörleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sezgin’in yakışıklı oğlu Kerimcan, hayatını Suat Sanlı’nın güzel kızı Sena ile birleştirdi. Nikah, Gaziantep’in tanınmış bir çok simasını da bir araya getirdi.

Ali ve Gülsev Sezgin çiftinin oğulları Kerimcan ile Demet ve Suat Sanlı çiftinin kızları Sena evlilik yolunda attıkları adım, dün akşam Shimall Otel’de yapılan muhteşem bir nikah töreni ile taçlandı.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Sezgin ve Sanlı ailelerinin ev sahipliğindeki nikaha çok sayıda siyaset ve iş dünyasının yanı sıra şehrin tanınmış simalarından sanayici, STK başkan ve yöneticileri ile yakın dostları katıldı.

BOL ŞAHİTLİ NİKAH

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in kıydığı nikah merasiminde genç çiftlerin nikah şahitliklerini Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi, Köksan Pet ve Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, Uslu Group Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Uslu, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, SANKO Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Mehmet Emin Sanlı ve Necdet Özkoçak yaptı. Kerimcan Sezgin ve Sena Sanlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in sorusu üzerine, "Evet" diyerek mutluluğa adım attılar.

ŞAHİN: “DARISI BEKARLARIMIZIN BAŞINA OLSUN”

Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “İmzalar atıldı ve aile birliği kuruldu. Hayırlı uğurlu olsun. Biz büyük bir milletiz. Bizi büyük millet yapan güçlü aile yapımız. Bu imza ile birlikte yeni bir güçlü ailenin temelini atmış olduk. Uzun ince bir yola çıkıyorsunuz. Yolunuz açık olsun. Sevgiyle, sabırla, sadakatla, sorumlulukla gidecek bir yolculuk. İnşallah çok mutlu olursunuz. Evlilik aynı zamanda bir paylaşımdır. İyi günde ve kötü günde. Hastalıkta ve sağlıkta bir ve beraber olmanızı diliyorum. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin. Darısı da bekarlarımızın başına olsun” dedi.

ÜNVERDİ: “BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUM”

Nikah merasimine şahitlik eden Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi, çiftin evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim ederken, “Söylenecek her şeyi sayın bakanım söyledi ama içinde bir tanesi var ki o hakikaten mutluluğun anahtarı. Saygıyı ve sevgiyi hiçbir zaman unutmayın. Evlilik cüzdanını gerçek sahibi olan gelin hanıma takdim ediyorum. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah mutlu ve bahtiyar eylesin” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri