Stadyum değil, Balçık tarlası...

Stadyum değil, Balçık tarlası...

Spor Toto 1. Ligi'nin 15. haftasında Gazişehir Gaziantep ile Balıkesirspor arasında oynanan karşılaşmada Kalyon Stadyumu'nun zeminin balçık tarlasına dönmesi, tribünlerin pislik içerisinde olması herkesi isyan ettirdi. Zeminin balçık tarlasına dönmüş olması ve bununla birlikte yağan yağmurla futbol oynanmaz hale dönüşmesi her iki takımı zor durumda bıraktı. Maçı izleyenler ise, "130 milyon TL harcanan yeni bir stadın zemini bu kadar kötü olamaz" diyerek isyan ettiler.

ZEMİN FUTBOLA ELVERİŞLİ DEĞİL

Gaziantepspor ve Gazişehir Gaziantep'in maçlarını oynadığı Kalyon Stadyumu'nun zemini balçık tarlasına dönerken kış aylarını yaşadığımız şu günlerde yağan şiddetli yağmur ise bu yeni stadyumunun zeminini futbol oynamaya elverişsiz hale getirdi. Gazişehir ve Balıkesirspor arasında oynanan karşılaşmada yağan yağmurla birlikte stadyumun zemini adeta çamur tarlasına döndü. Futbolcuların güçlükle mücadele ettiği karşılaşmada her iki takımın oyuncuları elinden geleni yapmaya çalıştı. Futbol oynamaya elverişli olmayan bu stadyumun bu hale gelmesi herkesi şok etti.

TRİBÜNLER PİSLİK İÇERİSİNDE

Sahanın zemini çamur tarlasına dönerken futbol oynamaya elverişli olmamasının yanında tüm tribünlerin pislik içerisinde olması şaşkınlık yaratıyor. Özellikle basın tribünü başta olmak üzere diğer tüm tribünlerin ve lavaboların pislik içerisinde olması taraftarları da isyan ettirdi. Tribünlerin maç günlerinde temizlenmesine birde sahanın zemininin çamur tarlasına dönmesiyle yeni stadyumun durumu içler acısı duruma dönüştü.

STADA GİRİŞTE SIKINTI MI VAR?

Gazişehir Gaziantep'in Balıkesirspor ile oynadığı karşılaşmayı izlemek üzere stada gelen çok sayıda taraftarın saat 18.00'da daha içeriye alınmadığı ileri sürüldü. Tribünlerin boş olmasına rağmen güvenlik güçlerinin taraftara zorluk çıkardığı ileri sürülürken taraftarların kapı kapı dolaştırıldığı iddia edildi.

TEKNİK ADAMLAR İSYAN ETTİ

Gazişehir Gaziantep'in 2-0 mağlup olduğu Balıkesirspor maçından sonra her iki takımın teknik direktörü sahayla ilgili adeta isyan ettiler. Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Biran önce bu sahanın çözümüne bakılmalı. Bu sahada futbol oynanmaz" derken Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak ise, "Bu saha şartlarında böyle bir zeminde dürüst oyun oynayan her iki tarafı ve kenar yönetimleri kutluyorum. Bugün çok kötü bir zemin vardı. Biz zeminin daha iyi olacağını bekliyorduk ama bu zemin girdiğimiz pozisyonlarda bize olumsuz yansıdı3 diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri