Cem evi için protokol imzalandı

Cem evi için protokol imzalandı

Gaziantep Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Belediyesi ve Alevi Kültür Derneği Gaziantep Şubesi işbirliğinde gerçekleşecek olan Gaziantep Cem evi yapımı protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Belediyesi ile Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şubesi tarafından sosyal ve kültürel ortak tesis hizmet projesi ve işletilmesine ilişkin protokol imza töreni düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen protokol imza törenine; Gaziantep Valisi Davut Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şube Başkanı İsmet Kurt ve çok sayıda davetli katıldı.

ŞAHİN: BİRLİKTE ULAŞAMAYACAĞIMIZ MENZİL YOK

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül başta olmak üzere uzun ince bir yolculuğa çıkıldığını belirterek, "Bugün, kardeşlik meclisindeyiz, hep birlikte yeni süreci götüreceğiz. Bittiği zaman iddia ile söylüyorum Türkiye'nin en güzel yerlerinden biri olacak. Tabii dili, dini, mezhebi, cinsiyeti ne olursa olsun eşref-i mahlûkat olarak yaratılan her insan birinci sınıf vatandaştır" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri