Batıkent Eryaman Evden Eve Nakliyat Firması

Taşınmayı mı düşünüyorsunuz? Taşınma esnasında eşyalarınızın zarar görmesinden mi korkuyorsunuz? Yoksa taşınmayı planlamaktan mı kaçınıyorsunuz?

Eryaman Evden Eve Nakliyat

Taşınmak ister evden eve ister şehirden şehre olsun meşakkatli bir iştir. Tabii ki meşakkatli olduğu kadar da maliyetli... İstersiniz ki taşınma sırasında eşyalarınız zarar görmesin! Komşularınız rahatsızlık duymasın! Tabii ki maliyeti de yüksek olmasın!

Biz firma olarak eşyalarınızı düzenli, itinalı ve titiz bir şekilde kolilerde paketleyerek ve gerekli durumlarda sarıp sarmalayarak taşınma esnasında zarar görmelerine mani oluruz. Dış cephe asansörlerimiz ile komşularınızı rahatsız etmez, kolay ve pratik bir şekilde hizmet sunarız. Peki ya maliyet? Diyorsunuz. Taşınma sırasında maliyet fiyatlarını belirleyen temel etken fiyata göre hizmet, hizmete göre fiyat olacaktır.

Dolayısıyla taşınma maliyetini değişken kılan Batıkent Parça Eşya Nakliye Fiyatları şunlardır:

Evinizin büyüklüğü ve eşyanızın yoğunluğu: Evinizde kaç oda varsa o kadar da eşya yoğunluğu var demektir. Bu durumda maliyeti etkileyen ana etkenlerdendir.

Taşınacak olan mesafe: Şehrin bir ucundan bir ucuna gitmekle, ülkenin bir ucundan bir ucuna gitmenin maliyeti tahmin edersiniz ki aynı olmayacaktır. Elbette mesafe fiyatı etkileyen bir diğer etkendir.

Garanti ve sigorta kapsamı: Eşyalarınızın zarar görmesi halinde firmamız maddi zararın sigorta tarafından karşılanmasını sağlayacaktır.

Montaj işlemleri: Şofben, avize gibi eşyalarınızı sökerek; yatak odası takımı gibi mobilyalarınızı parçalara ayırarak ve gidilen adreste tekrar birleştirerek montajını sağlıyoruz.

Taşınma işleminde modüler asansör kullanılıp kullanılmayacağı: Eşyalarınıza zarar, komşularınıza rahatsızlık vermeden pratik bir şekilde taşıyoruz.

Ankara Parça Eşya Taşıma

İş taşınma olunca hem yeni bir evin giderleri hem de taşınma masrafları kişileri sıkıntıya sokabiliyor. Ancak siz sıkıntı yapmayın! Çünkü biz yanınızdayız!

Firma olarak Türkiye’nin her bölgesine sorunsuz bir şekilde adresten adrese taşıma yapmaktayız. Ankara parça eşya evden eve nakliyat firması olarak amacımız sizlerin hiçbir problem yaşamadan sorunsuz bir şekilde taşınmanıza yardımcı olmaktır. Bunun için sektörde var olan teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip ederek müşterilerimizin nakliye ihtiyaçlarına çözüm ortaklığı sunmaktayız. Dolayısıyla şehir içi ve şehirlerarası taşımacılıkta güvenli bir firma olarak kaliteden ödün vermeden, siz müşterilerimizi sıkıntıya sokmadan, alanında deneyimli personelimiz ile sektördeki sınırları zorluyoruz.

Sakin Olun! Çünkü Biz Yaparız – Batıkent Nakliye Burada

Eryaman Nakliye firmaları arasında seçim yaptıysanız artık sakin olmalı, isteğiniz doğrultusunda özel eşyalarınızı paketlemeli, hiçbir işinizi son dakikaya bırakmadan hareket etmelisiniz. Böylelikle taşınmanın stresinden uzak kalabilirsiniz. Yeni evinizde yapacağınız işlerin kapsamlarını planlamaya vakit ayırabilirsiniz. Çünkü eşyalarınızı paketlenmesi ve taşınması kadar yerleştirilmesi ve montajı da taşınmanın süreçlerindendir. Bu süreçleri sağlıklı, güvenilir ve hızlı bir şekilde tamamlamak elbette alanında uzman ekiplerin özverili çalışmalarıyla mümkün olur. Bu noktada biz firma olarak her türlü ihtiyacınıza cevap veren hem en uygun hem de en kaliteli hizmeti sunan tek firmayız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri