GAZİŞEHİR'DE Sergen Yalçın sesleri

GAZİŞEHİR'DE Sergen Yalçın sesleri

Süper Lige yükselen ve yeni sezon için kolları sıvayan Gazişehir Gaziantep'te öncelik Teknik Direktör konusu. Mehmet Altıparmak ile devam edip etmeyecekleri önümüzdeki günlerde netlik kazanacak olan Kırmızı-Siyahlı takımda, Altıparmak'ın büyük ihtimalle olmaması bekleniyor. Gazişehir Gaziantep yönetimi ise yeni teknik direktör için görüşmelere başladı.

KONUKOĞLU RESMEN AÇIKLADI
Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Sani Konukoğlu'ndan son dakika Sergen Yalçın açıklaması geldi. Gazişehir Gaziantep, takımı Süper Lig'e çıkaran teknik direktör Mehmet Altıparmak ile devam etmeme kararı aldı. Gaziantep ekibinde ise gündeme Sergen Yalçın ve çok sayıda teknik direktör ismi geldi. Kulüp Başkanı Adil Konukoğlu ise, önce Mehmet Altıparmak ile görüşeceklerini dile getirirken Sergen Yalçın için menejeriyle görüşme sağlandığını ifade etti.

LİGDE TEK HEDEF İLK 12 ARASINDA YER ALMAK
Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Konukoğlu şu ifadeleri kullandı:
"Süper Lig'de hedefimiz inşallah ilk 12'nin içinde bulunmak bunun için de gerekli planlamalarımızı yapıyoruz. Bizim için en önemli planlama altyapılarımız, altyapıdan çıkacak olan futbolcularımızla birlikte bizim hedefimiz Süper Lig'den bir daha hiçbir şekilde başka bir lige geçmeden burada tutunabilmek ve burada başarılara imza atmaktır. İnşallah bunu da önümüzdeki dönemlerde gerçekleştiririz"

HALKIMIZ GAZİŞEHİR'İ BENİMSEMİŞ DURUMDA
"Şu an Gaziantep halkımız Gazişehir'i benimsemiş durumda ve Gazişehir'e de sahip çıkıyor ondan dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum. Şimdilik alınmış bir kararımız yok yönetim olarak bayramdan sonra oturup bunu değerlendireceğiz"

SERGEN YALÇIN'IN MENEJERİYLE GÖRÜŞTÜK
"İlk olarak Mehmet Altıparmak'la görüşeceğiz. Sergen Yalçın'ın menajerliyle bir görüşmemiz oldu. Yalnızca Sergen Yalçın değil birçok arkadaşımızla görüşmelerimiz oldu. İnşallah bayramdan sonra oturup değerlendirip teknik direktör konusunda bir karar vereceğiz"
"Yönetimde arkadaşlarımızın bir kısmı devam etmek istiyor, bir kısmı da işi olduğundan dolayı farklı düşünüyor, bunların hepsini önümüzdeki hafta içerisinde karara bağlayacağız"

ALTERNATİF İSİM SAMET AYBABA
Teknik Direktör konusunda arayış içerisinde olan Gazişehir Gaziantep yönetimi, Sergen Yalçın ve Mehmet Altıparmak ile anlaşma yapamaması durumunda Samet Aybaba ile masaya oturacak. Genç oyuncularına verdiği şanslarla gittiği kulübe büyük katkı sağlayan Aybaba yönetimin gündemine geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri